آموزش طرز تهیه سالاد اسفناج . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
سالاد اسفناج یکی از انواع سالادهای مفید و پر طرفدار ایرانی است که از سالادهای نوین محسوب می شود. این سالاد مجلسی علاوه بر اینکه طعم بسیار خوبی دارد یک سالاد کاملا سالم و پرفایده محسوب می شود که برای سلامتی بسیار مفید است.
با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر سالاد اسفناج تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری سالاد اسفناج تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی سالاد اسفناج با پارسی دی همراه باشید.
مواد لازم:
انار ۱ عدد
اسفناج ۵۰۰ گرم
مغز گردو ۲۰۰ گرم
رب انار ۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
سرکه بالزامیک ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
طرز تهیه
اشاره به این مطلب بسیار حائز اهمیت است که این سالاد در صورت بودن مواد اولیه اش به سرعت آماده میشود. برای تهیه سالاد ابتدا اسفناج ها را با دقت میشوییم و با یک دستمال تمیز خشک میکنیم
(به دلیل خام بودن اسفناج ها در این سالاد لطفا سعی کنید از برگ های کوچک و تازه استفاده کنید زیرا هم جوان تر هستند و هم خوش طعم تر)و در ظرف مورد نظر می چینیم و انار را می شوییم و از وسط نصف می کنیم و دان می کنیم
( هر چه انار خوش رنگ تر باشد سالاد جلوه بیشتری خواهد داشت ) و در آخر انارهای دان شده را لا به لای برگ اسفناج ها در ظرف سالاد می ریزیم و مغز گردو ها را به ۲ یا ۴ قسمت تکه می کنیم و روی برگ اسفناج ها می ریزیم.
سپس رب انار را در کاسه ای می ریزیم و سرکه بالزامیک و روغن زیتون را به آن می افزاییم و هم میزنیم تا یکدست شوند. در ادامه نمک ، فلفل ( یا هر ادویه ای که تمایل دارید ) نیز روی مواد می ریزیم و مخلوط می کنیم تا کاملا مخلوط شوند
و ما یک سس یکدست داشته باشیم و این سس لذیذ را روی سالاد میریزیم تا از طعم فوق العاده آن لذت ببریم. شما می توانید بر حسب تمایل شخصیتان پرتقال یا پنیر فتا نیز به این سالاد اضافه کنید که این کاملا سلیقه ای است.نوش جان
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه