آموزش طرز تهیه سالاد اسفناج و انار . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
200 گرم اسفناج
۲ عدد پرتقال
۲ عدد پیاز کوچک
۱ عدد سینه مرغ
۱ پیمانه دانه انار
۲ قاشق سوپ خوری برگ نعناع
۱۰۰ گرم فندق بو داده
۱ پیمانه انگور فرانسوی
۲ قاشق سوپ خوری روغن زیتون
۲ قاشق سوپ خوری سرکه بالزامیک
۱ قاشق چایخوری رنده پوست پرتقال
یک دوم قاشق چایخوری عسل
نمک و فلفل و روغن به میزان لازم
طرز تهیه سالاد اسفناج و انار
طرز تهیه
اول سینه مرغ را از وسط و به صورت افقی برش بزنید تا به دو قسمت تقسیم شود. به تکههای مرغتان نمک و فلفل بزنید. در ماهی تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی آتش قرار دهید تا داغ شود. سپس تکههای مرغ را داخل ماهی تابه سرخ کنید. حالا سراغ آماده کردن مواد سالاد میرویم. پیاز را بشویید و پوستش را بگیرید و بعد به صورت خلالی خرد کنید. پرتقالها را خوب و با یک چاقوی تیز پوست بکنید به صورتی که پوست سفید پرتقال هم کنده شود. بعد پرتقالها را به شکل خلالی برش بزنید. اسفناجها را خوب بشویید و ضدعفونی کنید، سپس آنها را در آبکش بریزید تا خشک شود. تکههای پرتقال، برگهای اسفناج، پیازهای خلالی شده، برگهای نعنا، فندق، دانه انار را در یک ظرف بریزید و با هم خوب مخلوط کنید. سپس دانههای انگور را روی موادتان بریزید. حالا نوبت به خرد کردن تکههای مرغ و ریختن آنها داخل ظرفتان است.
برای تهیه سس سالاد، در یک ظرف سرکه بالزامیک، روغن زیتون، رنده پوست پرتقال، عسل، نمک و فلفل را بریزید و خوب هم بزنید. حالا سس را داخل یخچال بگذارید تا قبل از سرو سرد شود. در هنگام سرو سالاد سس را به آهستگی روی سالاد بریزید تا خوب به خورد آن برود. سالاد شما آماده است. نوش جان.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه