آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه سارما پادشاه

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه سارما پادشاه . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

4 لیوان شیر
5 قاشق غذاخوری شکر
2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
3 قاشق غذاخوری پر آرد
80 گرم شکلات تلخ
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
1 قاشق غذاخوری کره

1 پاکت بیسکوییت پتی بور برای پایه
1 پاکت پودر کرم شانتی که با 1 لیوان یا کمی کمتر شیر هم زده شده( پودر کرم شانتی 75 گرمی است همان پودر خامه است که با شیر هم زده میشود و فرم میگیرد،میتوانید از خامه قنادی استفاده کنید ،اگر لیوان شیر سرخالی باشد خامه سفت تر میشود یا میتوانید از خامه آماده قنادی استفاده کنید)

طرز تهیه

بیسکوییت پتی بور را در غذاساز پودر کنید و داخل سینی فر بریزید و در تمام قسمتها به طور یکنواخت پخش کنید
شیر ، شکر ، پودر کاکائو و آرد را داخل قابلمه ای بریزید و با همزن دستی خوب هم بزنید سپس روی اجاق در حالیکه هم میزنید بپزید تا قوام بگیرد و غلیظ شود.اجاق را خاموش کنید و شکلات ، وانیل و 1 قاشق غذاخوری کره را اضافه کنید و 4_3دقیقه با دور تند همزن برقی هم بزنید.محلبی(منظور همان مواد پخته شده) که با همزن برقی هم زدید و گرم است را آرام و به طور یکنواخت روی بیسکوییت بریزید و با لیسک آرام بمالید. حداقل 4_3 ساعت در یخچال بذارید(میتوانید یک شب در یخچال بذارید)سپس کرم شانتی را به طور یکنواخت و با دقت داخل سینی بریزید و بمالید.سپس مثل فیلم برش بزنید و با لیسک از زیر برداشته و رول کرده و سرو کنید.نوش جان
طرز تهیه سارما پادشاه

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی