آموزش طرز تهیه سارما محلبی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
مواد لازم برای محلبی:
1 لیتر شیر
1 لیوان شکر
از 1 لیوان کمی کمتر آرد
1 پاکت وانیل شکری(5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
2 قاشق غذاخوری کره
برای روی سارما:
نصف پاکت بیسکوییت کاکائویی
نصف پاکت بیسکوییت ساده
برای داخل سارما:
1 پاکت کرم شانتی(یا پودر خامه)
طرز تهیه
برای محلبی بجز کره بقیه مواد را داخل قابلمه ای بریزید و روی اجاق تا وقتی که بجوشد مدام هم بزنید تا بپزد. سپس از روی اجاق بردارید و کره را اضافه کنید و با همزن بزنید.
بیسکویت پودر شده را کف ظرف پیرکس بریزید و صاف کنید. محلبی را روی بیسکوییت ها بریزید و وقتی خنک شد 2 ساعت در یخچال بذارید. وقتی خوب خنک شد کرم شانتی(یک پاکت پودر کرم شانتی را با یک لیوان شیر هم بزنید تا فرم بگیرد و یا خامه قنادی استفاده کنید) را روی محلبی بریزید و اگر دوست دارید فندق ، گردو و یا شکلات بپاشید. مثل فیلم برش زده رول کنید. نوش جان ❣کرم شانتی(بسته هاى 75 گرمى) در واقع همان پودر خامه هست که هم شیرین شده هست و هم بهش اسانس اضافه شده است. و با شیر هم زده میشود و برای تزیین انواع کیک و دسر استفاده میشود
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه