آموزش طرز تهیه زرشک پلو فوری مرحله به مرحله . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زرشک پلو یکی از خوشمزه ترین غذاهای اصیل ما ایرانیاس و فکر کنم اکثرمون عاشقش باشیم. تو این روزای آخر سال که هممون سرگرم خونه تکونی و شلوغیای آخر سال هستیم درست کردن این مدل زرشک پلو رو بهتون پیشنهاد میکنم که هم خییییلی سریع آماده میشه و وقتی ازتون نمیگیره و هم لذیذه. همین که برنجو دم بذارین مرغ و زرشک خوشمزه تون هم حاضره…
مواد لازم
۲ عدد سینه مرغ کوچک یا ۱ عدد بزرگ
۲ پیمانه برنج خام
۱/۲ پیمانه زرشک
۲ قاشق غذاخوری پیاز داغ
۳۰ گرم کره
۱ قاشق غذاخوری شکر
زعفران دم کرده به مقدار لازم
نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم
مراحل تهیه
این زرشک پلو خیلی سریع حاضر میشه و علت اصلی سریع بودنش هم مرغشه که به تکه های ریز خرد میشه. فقط کافیه همین که برنجتون رو آبکش کردین و دم گذاشتین مراحل تهیه زرشک پلو رو شروع کنین.
۱ قاشق از کل پیاز داغ، فلفل، نمک، زرچوبه، کمی روغن و مرغی که خرد کردین رو داخل ماهیتابه بریزین.
مرغ رو کمی تفت بدین تا تغییر رنگ بده.
حالا کمتر از یک لیوان آب به مرغ اضافه کنین و اجازه بدین تا مرغ حدود نیم ساعت بپزه و تنگ آب بشه.
۵ دقیقه مونده به این که مرغ بپزه زرشک رو حاضر کنین به این صورت که زرشک، ۱ قاشق پیاز داغ باقیمانده، کره، شکر و حدود ۲ قاشق زعفران دم کرده رو داخل یه ماهیتابه بریزین.
مواد رو حدود ۲ الی ۳ دقیقه تفت بدین تا شکر آب بشه و زرشک ها هم نرم، دقت کنین تا زرشک رو زیاد روی حرارت نذارین چون زود میسوزه و سفت میشه.
حالا دیگه مرغ پخته و تنگ آب شده پس بهش ۱ قاشق زعفران دم کرده اضافه کنین.
زرشک ها رو هم به مرغ اضافه کنین و با هم مخلوط کنین.
حالا زرشک پلو خوشمزه تون حاضره و فقط میمونه کشیدنش داخل دیس … نوش جون
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه