آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه رول شکلات گیلاس

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه رول شکلات گیلاس . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۴۰ دقیقه
زمان پخت ۱۵ دقیقه

مواد لازم برای 10 نفر

گیلاس خرد شده 425 گرم
تخم مرغ زرده و سفیده جدا شده 4 عدد
شکلات تیره ذوب شده 200 گرم
اسانس وانیل 1 قاشق چای خوری
خامه زده شده 300 میلی لیتر
آرد ساده 2 قاشق غذا خوری
شکر 220 گرم

طرز تهیه

1- فررا با حرارات ۱۹۵ درجه سانتیگراد ویا۳۷۵ درجه فارنهایت گرم کنید.یک قالب به سایز ۲۶*۳۱ سانتیمتربا کاغذ پخت پوشش دهید.

2-زرده تخم مرغ را کمی زده وشکروآردرااضافه وهم زده،تا زمانی که ضخیم وخامه ای شود.

3-سفیده تخم مرغ راهم کاملا زده تا سفید وخامه ای شود. ۱۵۰ گرم شکلات ذوب شده را به ترکیب زرده اضافه و مخلوط کرده سفیده را هم اضافه وهم زده تا کاملا ترکیب یکدست شود.

4-سپس خمیر آماده شده را در قالب بریزید ودرفربه مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید. تا کیک پخته شود.

5-قالب کیک باید مستطیل شکل باشد.

6-وقتیکه کیک آماده شد آنرا ازفرخارج کرده ودریک حوله رول کنید.به مدت ۲۰ دقیقه کنار گذاشته تا سرد شود.

7-خامه و۵۰ گرم شکلات ذوب شده را با وانیل زده تا یک دست وضخیم شود.سپس گیلاس های خرد شده را توی ترکیب بریزید ومخلوط کنید.

8-سپس حوله را از دورکیک بازکنید وسطح کیک را با ترکیب شکلاتی پوشش دهید ودوباره کیک را رول کنید و۲۰ دقیقه کنار گذاشته وبعد روی رولت را با پودرکاکائو و پودرقند تزیین وسروکنید
طرز تهیه رول شکلات گیلاس

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی