آموزش طرز تهیه رول خرما . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
خرما: 8 عدد
خمیر هزارلا: به مقدار لازم
فندق (خرد شده): یک دوم پیمانه
گردو (خرد شده): یک پیمانه
شکر دانه ریز: یک دوم پیمانه
سفید تخم مرغ: 2 عدد
عسل: به مقدار لازم
طرز تهیه
1. هسته خرماها را جدا کرده و خرد کنید و در ظرف مناسبی قرار دهید. فندق، گردو، شکر دانه ریز و سفیده های تخم مرغ را اضافه و مخلوط کنید.
2. خمیر هزارلا را روی سطح کار پهن کنید و مخلوط خرما را روی آن پخش نمایید. سپس خمیر را رول کنید.
3. رول خمیر را به ابعاد کوچک برش دهید و در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی بچینید. سینی را به مدت 20 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا رول ها طلایی و برشته شوند. روی آنها عسل بریزید و سرو کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه