آموزش طرز تهیه رول تست فرانسه با پنیر ویلی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
اگر به عشق صبحانه از خواب بیدار میشوید، رول تست فرانسه یک گزینه فوقالعاده است که انرژی کل روزتان را فراهم میکند. با طرز تهیه رول تست فرانسه با پنیر ویلی با ما همراه باشید.
پنیر خامهای ویلی از ترکیب خامه و شیر بدست میآید. این پنیر به دلیل بافت نرم، طعم ملایم و رطوبتی که دارد، یکی از خوش خوراکترین پنیرها است.
مواد لازم:
۱۰۰ گرم پنیر خامهای ویلی
۲ قاشق سوپخوری عسل
یکچهارم قاشق چایخوری دارچین
۱۲ ورقه نان تست
۳ عدد تخممرغ
۱ فنجان شیر
یکهشتم قاشق چایخوری وانیل
۴ قاشق چایخوری بادام پودر شده
۳ قاشق سوپخوری پودر سوخاری
۳ قاشق سوپخوری شکر
سس شکلات و برشهای میوه مقداری برای سرو
طرز تهیه
ابتدا داخل یک ظرف پنیر خامهای ویلی، عسل و دارچین را با هم خوب مخلوط کنید.
قسمت تیره دور نانها را برش بزنید و جدا کنید و روی نانها را وردنه کشی کنید. روی یک طرف نان مقداری از مخلوط پنیری بمالید و نان را رول کنید.
داخل یک کاسه تخممرغ و شیر و وانیل را با هم مخلوط کنید. سپس در ظرفی دیگر بادام، پودر سوخاری و شکر را هم مخلوط کنید.
رولهای آماده شده را ابتدا درون مخلوط تخممرغ و سپس داخل مخلوط بادام بغلتانید.
یک تابه بردارید. مقداری کره داخل آن بریزید و رولها را داخل تابه بچینید. یک طرف رولها را که سرخ کردید، به وسیله یک قاشق آنها را برگردانید و طرف دیگر را هم سرخ کنید.
داخل یک بشقاب چند عدد دستمال کاغذی بچینید و رولها را روی دستمال قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود.
رول تست فرانسوی با پنیر ویلی آماده است. داخل شرف مناسب سرو کرده و با مقداری سس شکلات و برشهای میوه مورد علاقهتان تزیین کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه