آموزش طرز تهیه رولت کاکائویی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
4تخم مرغ
نیم لیوان پودر شکر
1ونیم لیوان آرد
1 قاشق غذاخوری ماست
1 قاشق غذاخوری روغن مایع
1 قاشق غذاخوری آب لیمو
حدود 10 گرم بکینگ پودر
حدود 5 گرم وانیل شکری
2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
–
برای روش :
100 گرم شکلات
100 میلی لیتر خامه (اختیاری)
طرز تهیه
تخم مرغ ها و شکر رو خوب بزنین حداقل 5 دقیقه، بعد بجز آرد و بکینگ پودر همه موادو اضافه کنین و بزنین، و در آخر آرد رو با بکینگ پودر الک کنین و اضافه کنین و با لیسک زیرو رو کنین و داخل سینی فر به اندازه 46×36 که کاغذ روغنی گذاشتین بریزین (نه کلفت نه نازک)و در فر گرم شده 170-180 درجه بپزین ولی نزارین زیاد روش سرخ شه.مدت زمان پختش بستگی داره که سینی تون چه اندازس.از فر دربیارین و روش دستمال بزارین و با کاغذ روغنی زیرش،آرام و با دقت رول کنین بعد که سرد شد، کرم یا خامه مورد نظر رو بمالین و رول کنین دوباره و روش سس بدین و شکلات رنده کنین.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه