آموزش طرز تهیه رولت پنیر و سالامی سارنو سولیکو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
رولت پنیر و سالامی سارنو سولیکو یک اردور خوشمزه و ساده است. میتوانید این غذا را به همراه پنیر چدار رنده شده تهیه کنید و آن را به عنوان یک شام مقوی و سبک سرو کنید و از خوردن آن لذت ببرید. پنیر چدار دارای بافت کرم رنگ است که در اثر حرارت دهی ذوب میشود و اندکی کش میآید. مدت زمان رسیدن پنیر چدار ۶۰ روز است. به دلیل طی کردن این دوره، این پنیر سرشار از کلسیم، پروتئین با هضم آسان، فسفر و انواع ویتامینها است که ارزش غذایی آن معادل ۱۴-۱۲ کیلوگرم شیر تازه گاو است. چدار در تهیه انواع ساندویچ های سرد و گرم، سوپ و سالاد به کار می رود. ترکیب پاستا با چدار طعم بی نظیری ایجاد می کند. در تهیه سوفله، کراکت و کوردن بلو می توانید از پنیر چدار استفاده کنید.
رولت پنیر و سالامی سارنو سولیکو یک غذای بسیار خوشمزه و فانتزی است و مخصوصا بین قشر نوجوان و جوان طرفدارهای زیادی دارد. اگر کودکانی دارید که به سختی غذا میخورند میتوانید با کمک اینجور غذاها که ظاهر اشتها برانگیز و طعم خوبی دارند آنها را به سمت غذا خوردن سوق دهید.
مواد لازم برای تهیه رولت پنیر و سالامی سارنو سولیکو
۱ بسته سالامی سارنو سولیکو
۴ عدد نان ترتیلای مکزیکی
۱۲۰ گرم پنیر خامه ای
۱ قاشق غذا خوری خردل
۱ قاشق غذا خوری مایونز
یک و نیم پیمانه پنیر چدار رنده شده
اسفناج تازه به مقدار لازم
طرز تهیه رولت پنیر و سالامی سارنو سولیکو
بتدا سس خردل و مایونز را با هم مخلوط کنید. روی هر یک از نانهای ترتیلا یک لایه پنیر خامهای و یک لایه از مخلوط سسها بمالید و روی سطح آنها را با ورقههای سالامی سارنو سولیکو بپوشانید. سپس پنیر چدار رنده شده را سطح آنها پخش کنید و در لایه آخر چند برگ اسفناج تازه قرار دهید.
نانهای ترتیلا را رول کرده و در سلفون بپیچید و به مدت ۱ ساعت در یخچال بگذارید تا شکل خود را حفظ کنند. قبل از سرو کردن هر رول را به قطعات ۲ الی ۳ سانتیمتری برش بزنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه