آموزش طرز تهیه رولت مغزدار نان و پنیر . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۰ دقیقه
زمان پخت ۰ دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
نان لواش4 عدد
پیازچه خردشده 2 ساقه
جعفری خردشده 3 قاشق غذا خوری
پنیر خامه ای 2 قاشق غذا خوری
پنیر سفید 200 گرم
مغز گردو 1 فنجان
مغز بادام و پسته به مقدار لازم
ترخون ،گشنیز،ریحان خرد شده(از هر کدام) 2 قاشق غذا خوری
طرز تهیه
1- در ظرف مناسبی سبزیجات، پنیر و مغزها را بریزید و کاملا با هم مخلوط کنید.یک تکه فویل آلومینیومی را کمی بزرگتر از اندازه نانها برش بزنید و روی میز آشپزخانه قرار دهید.
2-لایه اول نان را روی آن بگذارید و مواد را روی نان بمالید و کاملا پهن کنید. سپس لایه بعدی نان را بگذارید و این کار را تکرار کنید. به دلخواه تعداد لایههای رولت را به ترتیب با یک لایه نان و یک لایه از مخلوط تهیه شده روی هم قرار دهید.
3-سعی کنید مواد کاملا روی آن پخش شود و بعد از گذاشتن لایه بعدی نان کمی روی آن فشار دهید تا لایهها به هم بچسبد.بعد از اتمام کار فویل را محکم بپیچید و آن را به مدت ۲ تا ۴ ساعت در یخچال قرار دهید.
4-بعد از اتمام زمان مورد نظر فویل را جدا کنید و رولت را به دلخواه برش بزنید.برای جلوگیری از پاشیدن رولت، ابتدا آن را از وسط برش بزنید و سپس هر قسمت را به برشهای دلخواه در بیاورید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه