آشپزي و شيريني پزي اشپزی با گوشت مرغ

طرز تهیه رولت مرغ و گوشت

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه رولت مرغ و گوشت . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۴۰د دقیقه
زمان پخت ۶۰ دقیقه

مواد لازم برای 6 نفر

سینه مرغ چرخ شده 1 عدد
گوشت قرمز چرخ شده 200 گرم
زعفران دم کرده پر رنگ 1 قاشق غذا خوری
پیاز بزرگ 1 عدد
نمک و زردچوبه و ادویه به مقدار لازم

مواد میانی رولت

گردو خردشده 2/3 پیمانه
رب انار 2 قاشق غذا خوری
رب گوجه ‌فرنگی 1/2 قاشق غذا خوری
زرشک 2 قاشق غذا خوری
پیاز کوچک 1 عدد

مواد سس

رب گوجه ‌فرنگی 2 قاشق غذا خوری
زعفران دم کرده 1 قاشق غذا خوری
آب جوش 2 لیوان
آبغوره 1 قاشق غذا خوری
آلو خورشتی 6 عدد

طرز تهیه

1-پیاز رو رنده میکنیم و آبش رو خوب میگریم بعد گوشت و مرغ رو بهش اضافه میکنیم.زعفران و نمک و ادویه و زردچوبه رو هم همین طور و حسابی ورزش میدیم.

2-میزاریم یخچال تا حدود یه ساعتی بمونه تا قشنگ مزه دار بشه

3-توی یه تابه یه کم روغن میریزیم مواظب باشید که روغنتون کم باشه تا روان نشه و پیاز کوچیک رو خرد کرده و کمی که تفت خورد بهش گردو و زرشک و رب ها رو اضافه میکنیم و باهم تفتشون میدیم.

4-حالا یه کیسه فریزر رو چرب میکنیم با دست از گوشتمون اندازه یک توپ برمیداریم رو کیسه فریزر پهن میکنیم به اندازه تقریبا ۱ سانت و به شکل مربع یا مستطیل میتونید توی یه سینی این کارو انجام بدید .

5-بعد از موادمون روش میریزیم و کامل پخش میکنیم و با کمک نایلون رولش میکنیم و گوشه های نایلون رو محکم میکنیم و دوباره میزاریم کمی یخچال بمون تا فرم بگیره.بعد تو روغن دو طرفشو سرخ میکنیم.

6-و در آخر برای سس توی آب جوش رب رو حل میکنیم و زعفران و آبغوره و کمی نمک میزنیم و روی رولت هامون میریزیم چند تا آلو خورشتی هم اضافه میکنیم .و میزاریم بپزه تا رولت ها مغز پخت بشن با حرارت کم.

سایر نکات

مواد میانی داخل رولت مقدارش دلبخواهیه میتونید مواد رو کم یا زیادش کنید.
طرز تهیه رولت مرغ و گوشت

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی