آشپزي و شيريني پزي اشپزی با گوشت مرغ

طرز تهیه رولت مرغ با عسل و زردآلو

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه رولت مرغ با عسل و زردآلو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۵۰ دقیقه

مواد لازم برای 2 نفر

فیله مرغ 4 تکه
روغن زیتون 2 قاشق سوپ خوری
آب پرتقال تازه 4 قاشق سوپ خوری
عسل 2 قاشق سوپ خوری
نمک به مقدار لازم
زردآلو یا آلو قیسی 5 عدد

طرز تهیه

1-فیله‌هاي مرغ را پس از شستن به نمك و يك قاشق سوپخوري روغن زيتون آغشته كرده و در ظرفي دربسته در يخچال به مدت ۱۰دقيقه بگذاريد بمانند تا مزه‌دار شوند.

2-با يك قاشق سوپخوري روغن زيتون باقيمانده، كف يك تابه را چرب كرده و فيله‌هاي مزه‌دار شده را روي آن بگذاريد تا با در بسته به مدت ۱۰دقيقه روي حرارت ملايم بپزند. وقتي فيله‌ها پختند، نوبت به سس آنها مي‌رسد.

3-عسل را با آب پرتقال مخلوط كرده، خوب هم بزنيد تا رقيق شود. آلوها يا زردآلوها را هم در كنار فيله‌ها در تابه بگذاريد. نصف مقدار سس (مخلوط عسل و آب پرتقال) را روي فيله‌ها ريخته، در تابه را بگذاريد و با درجه ملايم حدود ۱۰دقيقه حرارت دهيد.

4-بعد از اين مدت باقیمانده سس را روي فيله‌ها بريزيد تا مزه عسل و پرتقال به خوبي به خورد فيله‌ها برود و آنها را مزه‌دار و خوشرنگ كند. بعد از چند دقيقه كه سس كمي غليظ شد مي‌توانيد حرارت را خاموش كرده و فيله‌ها و زردآلوها را در ظرف مورد نظر

سایر نکات

زردآلو يا آلو قيسي در هنگام پخت با فيله مرغ و سس عسل و پرتقال شكل زيبايي به خود مي‌گيرد. البته اگر از كمپوت كه پخته شده و نرم است استفاده مي‌كنيد، مي‌توانيد با پشت چنگال آنها را له كرده و با سس مخلوط كنيد و براي سرو كردن كنار فيله‌ها بگذاريد.
طرز تهیه رولت مرغ با عسل و زردآلو

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی