آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه رولت زبرا

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه رولت زبرا . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

روغن مایع : ۸۰ ml
شیر : ۱۰۰ میلی ml
آرد : ۸۵ گرم
شیرخشک : ۱۵ گرم
وانیل : ۱/۴ ق چ
نمک : ۱/۴ ق چ
تخم مرغ کامل با پوست : ۳۶۵ گرم (بسته به وزن تخم مرغ بین ۶ تا ۷ عدد)
کرم تارتار : ۱/۲ ق چ یا آبلیموی تازه
شکر دانه ریز : ۱۱۰ گرم
پودر کاکائو تیره : ۱۰ گرم
نوتلا : به میزان لازم
قالب مربع ۲۵ در ۲۵ با ارتفاع ۴ سانت

طرز تهیه

ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ رو جدا میکنیم. زرده در فضای آشپزخانه و سفیده در یخچال .
روغن رو در ظرفی فلزی ریخته و روی کتری جوشان به طریق بن ماری یک دقیقه گرمش میکنیم. شیر رو اضافه بعد آرد و شیر خشک روش الک کرده ، نمک رو اضافه و با همزن دستی خوووب میزنیم تا فقط یکدست بشه بعد زرده ها رو همراه وانیل دانه دانه اضافه و با همون همزن دستی میزنیم تا یکدست بشن بعد روشو پوشانده و کنار گذاشته و میریم سراغ سفیده ها.
سفیده های خنک رو در ظرف فلزی تمیز و خشک همراه تارتار با همزن برقی مقداری زده تا کف کند بعد شکر رو کم کم در چند مرحله به سفیده اضافه و با دور تند زده تا جاییکه سفیده از ظرف نریزه و نوک قله ایی بشه.

بعد میریم سراغ فولد مواد :
برای سهولت کار ابتدا چند قاشق از سفیده رو به زرده اضافه و آرام و دورانی هم میزنیم تا یکدست بشن بعد تمامی زرده رو به سفیده اضافه و با لیسک آرام و دورانی هم میزنیم تا یکدست بشه.
بعد مواد رو در دو کاسه نصف میکنیم ولی فقط یکی از کاسه ها ۱۰ گرم از اون یکی کمتر باشه و بعد کاکائو رو روش الک میکنیم و آرام مواد رو با هم یکدست میکنیم.
دقت کنید از وقتی سفیده رو اضافه میکنیم آرام هم زده تا پف سفیده از دست نره.

حالا ما دو کاسه از مواد داریم یکی رنگ روشن یکی رنگ شکلاتی .
کف و دیواره قالب رو کاغذ روغنی میکشیم و با دو تا ملاقه هم اندازه که معادل ۴ ق غ هستش از مواد به ترتیب وسط قالب میریزیم بدین ترتیب که ابتدا یک ملاقه از مواد روشن درست وسط قالب میریزیم بعد یک ملاقه از مواد شکلاتی وسط مواد رنگ روشن تا انتها همینطور ادامه میدهیم ( هراز گاهی قالب رو یه تکون کوچولو میدهیم) و لایه آخر یک ملاقه از مواد شکلاتی میریزیم بعد چند بار قالب رو به سطحی میزنیم سپس با یک خلال از هشت گوشه قالب به مرکز خط میاندازیم مثل همون کاری که تو کیک زبرا میکنیم ودر آخر یک ق چ از مواد رنگ روشن در مرکز قالب میریزیم ودر فر ۱۵۰ برقی با فن روشن مدت ۳۵ دقیقه قرار میدیم تا کیک بپزه.
طرز تهیه رولت زبرا

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی