آموزش طرز تهیه رولت خامه ای . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
1 لیوان بعلاوه 2 قاشق غذاخوری آرد
4 عدد تخم مرغ
1 لیوان شکر
حدود 1/4 لیوان شیر ولرم
5 گرم وانیل شکری
2 قاشق سوپخوری پودر کاکائو
میوه دلخواه و خامه فرم گرفته
طرز تهیه
تخم مرغ و شکر رو خوب بزنین تا پفی شه، شیر ولرم، وانیل و آرد روهم اضافه کنین و مخلوط کنین، نصف کنین مایه کیک رو و به یکیش کاکائو بزنین و آرام آرام مخلوط کنین،بعد داخل کیفهای ماسوره بریزین و روی کاغذ روغنی به دلخواه شکل بدین، 15-20 دقیقه در فر گرم 170 درجه بپزین(قبلش گرم نکنین هم میشه)، بعد از فر دربیارین و حدود 4 دقیقه صبر کنین و روش یک کاغذ روغنی دیگه بزارین و رول کنین کیک رو. بعد 15-20 دقیقه بزارین استراحت کنه و با دقت رول رو باز کنین، با فرچه روی کیک شیر بمالین و بعد روش خامه فرم گرفته یا هر کرم دیگه که دوس دارین بمالین و میوه های دلخواه بزارین و با دقت رول کنین. در یخچال 2-3 ساعت بزارین.
⚠این رسیپ روغن نداره.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه