آشپزي و شيريني پزي دسر

طرز تهیه رولت حلوا ی هویج

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه رولت حلوا ی هویج . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

تخم‌مرغ ………………… 3 عدد
شکر …………………….. 1 لیوان
شیر …………………….. نصف لیوان
روغن مایع …………….. نصف فنجان
وانیل …………………… 1 قاشق چای‌خوری
بیکینگ‌پودر ……………. 1 قاشق چای‌خوری
آرد ………………………. یک و نیم لیوان
.
مواد لازم حلوای_هویج :
هویج ……………………. 1 کیلوگرم
شکر ……………………… 1 لیوان
پودر دارچین ……………. 1قاشق چای‌خوری
مغز گردو ………………… 1 فنجان(خرد شده

طرز تهیه

برای تهیه‌ی حلوا_هویج ، هویج‌ها را شسته و پوست می‌کنیم سپس با رنده‌ی ریز، رنده می‌کنیم. هویج‌های رنده شده را در یک تابه‌ی بزرگ ریخته و شکر را به آن اضافه می‌کنیم. تابه را روی شعله‌ ی متوسط اجاق قرار می‌دهیم و اجازه می‌دهیم آب آن کشیده شود اما باید مراقب باشیم تا مخلوط هویج و شکر، خشک و کاراملی نشود سپس تابه را از روی شعله‌ی اجاق برمی‌‌داریم و پودر دارچین و مغز گردو ی ریز خرد شده را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط می‌کنیم. حلوای هویج را درون سینی فر که کف آن کاغذ روغنی قرار داده‌ایم، می‌ریزیم و آن را به صورت کاملا یکدست کف سینی پخش کرده و روی آن را با دست یا پشت قاشق کاملا صاف و فشرده می‌کنیم. برای تهیه‌ی خمیر کیک، تخم_مرغ های هم‌دما با اتاق و شکر را در ظرف مناسبی ریخته و به وسیله‌ی همزن برقی به مدت 3 تا 4 دقیقه می‌زنیم سپس شیر و روغن مایع را اضافه کرده و خوب می‌زنیم و در آخر آرد ، وانیل و بیکینگ‌پودر را اضافه کرده و دوباره همه‌ی مواد را به خوبی با همزن برقی مخلوط می‌کنیم تا خمیر یکدستی حاصل شود. خمیر را روی حلوای هویج درون سینی فر ریخته و به وسیله‌ی لیسک آن را کاملا روی تمام سطح حلوا پخش می‌کنیم. سینی فر را حدود 20 دقیقه درون فری که از قبل با دمای 175 درجه‌ی سانتی‌گراد روشن کرده‌ایم، قرار می‌دهیم. دقت می‌کنیم که روی کیک نباید برشته و خشک شود و همین که کیک بپزد کافی‌ست سپس کیک را از فر خارج کرده و آن را با گرفتن دو طرف کاغذ روغنی از سینی فر خارج می‌کنیم. یک ورق کاغذ روغنی روی سطح کیک قرار داده و یک دست را روی سطح کیک و یک دست را زیر کیک قرار می‌دهیم و کیک را برمی‌گردانیم طوری که لایه‌ی حلوای هویج رو باشد، دقت می‌کنیم که کیک نشکند سپس کاغذ روغنی روی حلوای هویج را برداشته و کیک را از عرض به کمک کاغذ روغنی زیر کیک، به آرامی رول می‌کنیم سپس اجازه می‌دهیم رولت هویج به مدت حداقل 2 ساعت استراحت کند تا کاملا خنک شود سپس با یک چاقوی تیز کیک_هویج را برش زده و سرو می‌کنیم.
.
شیرینانه: اگر رولت هویج داخل کاغذ روغنی بماند و استراحت کند بعد از این که خنک شد هنگام باز کردن کاغذ روغنی، لایه‌ی نازک طلایی روی رولت به کاغذ روغنی می‌چسبد و رولت مانند ویدئو خواهد شد ولی اگر ترجیح می‌دهیم که لایه‌ی نازک طلایی روی رولت باقی بماند باید آن را برای استراحت خارج از کاغذ روغنی قرار بدهیم.
.
طرز تهیه رولت حلوا ی هویج

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی