آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه رولت آلبالو

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه رولت آلبالو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

تخم مرغ ……………. 5 عدد
شکر ………………. 1 فنجان
آرد ………………… 3 قاشق غذاخوري
وانيل ………………. 1 قاشق چاي خوري
نمک ……………….. يک چهارم قاشق چاي خوري
پودر شکر ………….. به مقدار لازم
.
مواد لازم کرم رولت:
خامه ……………….. 200 گرم
کرم شانتي …………. 1 بسته
.
مواد لازم داخل رولت:
آلبالوي بدون هسته …… 2 ليوان

طرز تهیه

تخم مرغ ها را در ظرفي ريخته و شکر را اضافه مي کنيم و با همزن خوب مخلوط مي کنيم. آرد ، وانيل و نمک را نيز اضافه کرده، خوب مخلوط مي کنيم و در سيني فر که از قبل کف آن کاغذ روغني انداخته ايم، مي ريزيم و به مدت 10 الي 15 دقيقه، در فري که از قبل با دماي 180 درجه ي سانتي گراد روشن کرده ايم، قرار مي دهيم تا بپزد. خامه را در ظرفي ريخته و با همزن خوب مي زنيم و کرم شانتي را نيز اضافه کرده و دوباره هم مي زنيم تا قوام پيدا کند سپس در يخچال قرار مي دهيم. کيک را از فر خارج کرده و با کاغذ روغني آن را رول مي کنيم و درون يک پارچه ي تميز مرطوب مي پيچيم، بعد از اين که کيک خنک شد، آن را باز کرده و به آرامي از کاغذ روغني جدا مي کنيم و کرم رولت را روي تمام سطح آن به صورت يکدست پخش مي کنيم و آلبالوها را روي آن ريخته و دوباره کيک را رول مي کنيم و به مدت 4 ساعت در يخچال قرار مي دهيم و هنگام سرو، روي آن پودر شکر ريخته و برش مي زنيم.
.
شيرينانه ي 1: کرم شانتي را مي توانيم از فروشگاه هاي لوازم شيريني پزي تهيه کنيم و به جاي آن مي توانيم از پودر خامه استفاده کنيم که آن را هم مي توانيم از فروشگاه هاي لوازم شيريني پزي تهيه کنيم. پودر خامه را با شير مخلوط کرده و با همزن مي زنيم تا قوام خامه پيدا کند و به جاي هر دوي آن ها مي توانيم از خامه ي کيک آماده و يا خامه ي معمولي استفاده کنيم
طرز تهیه رولت آلبالو

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی