آموزش طرز تهیه روش شکلات قهوه بارباجادا . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم برای 4 نفر
میزان سرو : ۴ نفر زمان تهیه : ۱۵ دقیقه
۲۵ گرم پودر کاکائو .
۵۰ گرم شکر .
۳۵۵ میلیلیتر شیر .
۱۵۸ میلیلیتر قهوه غلیظ خالص یا اسپرسو .
خامه زده شده به مقدار دلخواه برای تزئین .
طرز تهیه
ابتدا داخل یک کاسه کوچک ، پودر کاکائو و شکر را با یکدیگر به خوبی مخلوط کنید تا یک دست شود .
سپس شیر را داخل ظرفی کوچک و بر روی شعلهی متعادل حرارات دهید تا زمانی که به نقطه جوش برسد .
قهوه را دم کنید و با مخلوط کاکائو و شکر ترکیب نمایید.
این مخلوط را آنقدر به هم زنید تا کف کند .
سپس شیر را به ترکیب قهوه و کاکائو اضافه نمایید .
در آخر برای سرو ، نوشیدنی را درون فنجان ریخته و به مقدار دلخواه خامه بر روی آن قرار دهید .
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه