آموزش طرز تهیه رنگینک . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۲۰ دقیقه
مواد لازم برای 5 نفر
آرد گندم ۵۰۰ گرم
روغن ۳۰۰ گرم
خرمای سیاه یا رطب ۵۰۰ گرم
پسته خرد شده ۱ قاشق سوپ خوری
هل کوبیده ۱/۲ قاشق مربا خوری
پودر دارچین ۱ قاشق سوپ خوری
مغز گردو ۱۳۰ گرم
طرز تهیه
1-تابه نچسبی آماده کنید و روغن را داخل آن بریزید و روی شعله متوسط اجاق گاز قرار دهید تا داغ شود. آرد را پس از الک کردن داخل روغن بریزید و سپس حرارت اجاق گاز را کم کنید و مرتب آن را هم بزنید تا آرد کاملا سرخ شود و تغییر رنگ پیدا کند.
2-وقتی که آرد طلایی رنگ شد، تابه را از روی شعله اجاق گاز بردارید و کناری بگذارید تا کمی سرد شود.
3-شما میتوانید مقدار روغن ذکر شده در مواد لازم را با ترکیب نصف کره و نصف روغن مایع فراهم کنید. به این ترتیب با افزودن کره به شیرینی، عطر خوشایندی در آن ایجاد میشود.
4-پس از سرد شدن آرد سرخ شده در روغن،دارچین و هل کوبیده را به آرد سرخ شده اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید.
5-خرماها را بشویید و به وسیله چاقو در هر کدام شکافی ایجاد کرده و هسته آنها را خارج کنید، سپس در سبدی بگذارید تا آب حاصل از شستوشوی آنها خشک شود. یادتان نرود که داخل هر یک از خرماها، یک تکه مغز گردو بگذارید.
6-نصف مقدار آرد سرخ شده را در ظرف مسطحی بریزید و با پشت قاشق سطح روی آن را صاف کنید، سپس خرماها را روی آن بچینید و کمی دارچین روی آن بپاشید.
7-حالا با بقیه آرد سرخ شده روی خرماها را به طور کامل بپوشانید و باز با فشار پشت قاشق، سطح آن را صاف کنید تا لایهها به هم بچسبند.
8-سپس کمی خاک قند(اختیاری) و دارچین روی آن بپاشید. پسته چرخ کرده را نیز روی آن بریزید ، ۱الی ۲ ساعت داخل یخچال قرار داده ، ۵ دقیقه بعداز بیرون آوردن از یخچال با یک چاقوی تیز آن را به صورت لوزی یا چهارگوشهای مساوی ببرید و در ظرف مورد نظر برای سرو بچینید
سایر نکات
رنگینک یکی دیگر از خوشمزهترین شیرینیهای رمضانی است و در میان ساکنان شهرهای جنوبی کشور – بهخصوص استانهای فارس، خوزستان و کرمان – علاقهمندان زیادی دارد.در ضمن این شیرینی برای مهمانیهای رسمی، افطاری بسیار مناسبی است…
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه