آشپزي و شيريني پزي تنقلات

طرز تهیه رشته های آجیل هندی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه رشته های آجیل هندی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵دقیقه
زمان پخت ۵ دقیقه

مواد لازم برای 10 نفر

آرد نخودچی 1.5 فنجان
زیره سبز 1 قاشق چای خوری
پودر فلفل قرمز 1 قاشق چای خوری
پودر زردچوبه 1 قاشق چای خوری
تخم گشنیز نیمه سابیده 1/4 قاشق چای خوری
بیکینگ پودر نوک قاشق چای خوری
نمک 1/4 قاشق چای خوری
روغن به مقدار لازم
آب برای خمیر 1/4 فنجان

طرز تهیه

1-آرد نخودچی رو در کاسه ای الک می کنیم و نمک و فلفل و ادویه ها و بیکنگ پودر و ۱ قاشق چایخوری روغن رو به آرد اضافه می کنیم.

2-آب رو کم کم اضافه می کنیم تا به صورت خمیر نه خیلی شل و نه خیلی سفت دربیاد .با ۱/۲ قاشق روغن روی خمیر رو چرب می کنیم.

3-برای درست کردن رشته ها دستگاه مخصوصی هست که میشه از بیسکوییت ریز یا هر وسیله مشابهی برای رسته ای کردن خمیر استفاده کرد.

4-از صفحه ای که سوراخ های نسبتا” درشت داره باید استفاده کنیم.

5-خمیر رو داخل روغن فراوون طوری که رشته ها در روغن غوطه ور بشه می ریزیم.

6-تا زمانی که رشته ها قهوه ای روشن بشه سرخ می کنیم ۲-۳ دقیقه .از روغن درمیاریم و روی دستمال کاغذی میگذاریم تا روغنش کشیده بشه.
طرز تهیه رشته های آجیل هندی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی