آموزش طرز تهیه رشته خوشکار . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۲۰ دقیقه
زمان پخت ۵ دقیقه
مواد لازم برای 10نفر
آرد برنج 2 پیمانه
مغز هل ساییده شده به مقدار لازم
مغز گردو خرد شده 100 گرم
آب 5.5 پیمانه
پودر زنجبیل در صورت تمایل به مقدار لازم
شکر 1.5 پیمانه
دارچین 1 قاشق مربا خوری
روغن مایع به مقدار لازم
طرز تهیه
1-برای تهیه شربت رشته خوشکار، ابتدا آب و شکر را مخلوط كنید و روی حرارت قرار داده تا قوام بیاید.
2-آن را از روی حرارت بردارید و پودر دارچین را به آن اضافه كنید.
3-مغز گردو، هل، شکر و در صورت تمایل کمی پودر زنجبیل را با هم مخلوط كنید به حدی که چسبندگی میان آنها ایجاد شود.
4-برای تهیه خمیر رشته خوشکار، ابتدا آب و آرد برنج را با یکدیگر مخلوط كنیدو چند ساعتی آن را کنار بگذارید
5-آب اضافی روی آرد را به آرامی خالی كنید.
6-مایه را در ظرف مخصوص شانه خوشکار بریزید (این وسیله از شش سوراخ بلند استوانه ای تشکیل شده است).
7-یک سینی را روی حرارت متوسط قرار دهید و با پارچه تمیزی آن را با کمی روغن چرب كنید.
8-انگشتان را روی تکتک سوراخهای شانه بگذارید و آن را روی سینی قرار داده و یکباره انگشتان را بردارید تا مانند زولبیا دور تا دور و وسط سینی را طرحی از خطوط باریک درست شود. (می توانید از یک آبکش کوچک با سوراخ های ریز هم استاده کنید.)
9-بعد از چند ثانیه آن را بردارید و روی پارچه تمیزی قرار دهید.
10بلافاصله چهار گوشه آن را به داخل تا كنید و یک قسمت را روی قسمت بعدی بیاورید.
11-از مایه مغز گردو، روی یک سمت از آن بریزید و قسمت آخر را که در نهایت آخرین تا شده است، روی آن بیاورید و با کناردست اطراف آن را بچسبانید. با تمام مواد این كار را انجام دهید
12-روغن مایع را در یک تابه داغ كرده و رشته خوشکارها را در روغن بیندازید تا سرخ و طلایی شوند.
13-هر یک از رشته خوشکارها را از روغن خارج نموده و در شربت بغلطانید و در ظرف مناسبی بچینید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه