آشپزي و شيريني پزي سبك زندگي

طرز تهیه رسپی شامی پوک به همراه سس

تقویم فارسی اندروید

طرز تهیه رسپی شامی پوک به همراه سس

رسپی شامی پوک

 

میزان سرو : 15 عدد شامی

 

مواد لازم :

گوشت گوساله ( چرخ کرده ) : 400 گرم

لپه ( خام ) : 200 گرم

پیاز ( رنده شده ریز ) : 150 گرم

آرد سوخاری : 2 قاشق سوپ خوری

تخم مرغ : 100 گرم

نمک : به میزان لازم

فلفل سیاه ( پودر شده ) : به میزان لازم

زرد چوبه : به میزان لازم

روغن : به میزان لازم

رب : 30 گرم

پیاز داغ : 2 قاشق سوپ خوری

سرکه : به میزان لازم

شکر : به میزان لازم

پیاز و جعفری : برای تزئین

هویچ پخته : برای تزئین

گوجه و خیار شور : برای تزئین

پوره سیب زمینی : برای تزئین

 

طرز تهیه رسپی شامی پوک :

لپه را بپزید ، زمانی که کاملا پخت بگذارید سرد شود . بعد از سرد شدن آن را چرخ کرده و با گوشت چرخ شده ، پیاز رنده شده ، سیب زمینی رنده شده ، لپه چرخ شده و تخم مرغ مخلوط نمایید و نمک و فلفل ، زردچوبه و نیمی از آرد سوخاری را به آن بیافزایید و مواد را ورز دهید .

بر روی تخته مقداری آرد سوخاری بریزید و مواد را با وردنه به قطر یک سانتی متر روی آن پخش کنید ، سپس با قالب به صورت حلقه در آورید و وسط آن را نیز سوراخ کنید . روغن را در تابه ریخته بعد از داغ شدن شامی ها را سرخ کنید .

 

طرز تهیه سس شامی :

رب را در مقداری روغن تفت داده ، پیاز داغ را اضافه کرده و تفت دهید . یک لیوان آب ، نمک ، فلفل ، کمی سرکه و شکر به آن اضافه کرده و بگذارید تا سس جا بیافتد . شامی ها را در ظرف چیده و دور آن را با پیاز ، جعفری ، خیار شور ، گوجه فرنگی ، هویج پخته و پوره سیب زمینی تزئین نمایید . دقت شود سس را هنگام سرو روی شامی ها بریزید تا سرد نشود .

 

هفت گنج

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی