طرز تهیه رسپی شامی پوک به همراه سس
میزان سرو : 15 عدد شامی
مواد لازم :
گوشت گوساله ( چرخ کرده ) : 400 گرم
لپه ( خام ) : 200 گرم
پیاز ( رنده شده ریز ) : 150 گرم
آرد سوخاری : 2 قاشق سوپ خوری
تخم مرغ : 100 گرم
نمک : به میزان لازم
فلفل سیاه ( پودر شده ) : به میزان لازم
زرد چوبه : به میزان لازم
روغن : به میزان لازم
رب : 30 گرم
پیاز داغ : 2 قاشق سوپ خوری
سرکه : به میزان لازم
شکر : به میزان لازم
پیاز و جعفری : برای تزئین
هویچ پخته : برای تزئین
گوجه و خیار شور : برای تزئین
پوره سیب زمینی : برای تزئین
طرز تهیه رسپی شامی پوک :
لپه را بپزید ، زمانی که کاملا پخت بگذارید سرد شود . بعد از سرد شدن آن را چرخ کرده و با گوشت چرخ شده ، پیاز رنده شده ، سیب زمینی رنده شده ، لپه چرخ شده و تخم مرغ مخلوط نمایید و نمک و فلفل ، زردچوبه و نیمی از آرد سوخاری را به آن بیافزایید و مواد را ورز دهید .
بر روی تخته مقداری آرد سوخاری بریزید و مواد را با وردنه به قطر یک سانتی متر روی آن پخش کنید ، سپس با قالب به صورت حلقه در آورید و وسط آن را نیز سوراخ کنید . روغن را در تابه ریخته بعد از داغ شدن شامی ها را سرخ کنید .
طرز تهیه سس شامی :
رب را در مقداری روغن تفت داده ، پیاز داغ را اضافه کرده و تفت دهید . یک لیوان آب ، نمک ، فلفل ، کمی سرکه و شکر به آن اضافه کرده و بگذارید تا سس جا بیافتد . شامی ها را در ظرف چیده و دور آن را با پیاز ، جعفری ، خیار شور ، گوجه فرنگی ، هویج پخته و پوره سیب زمینی تزئین نمایید . دقت شود سس را هنگام سرو روی شامی ها بریزید تا سرد نشود .
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه