آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه ردولوت با پنیر ماسکارپونه

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه ردولوت با پنیر ماسکارپونه . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
کیک ردولوت یا مخمل قرمز یک کیک فوق‌العاده خوشمزه و البته خوش‌رنگ و لعاب است که می‌توانید در منزل تهیه کنید. ردولوت را به خاطر ظاهر زیبایش، می‌توانید به عنوان کیک تولد هم در نظر بگیرید. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

۳ عدد تخم مرغ
سه‌چهارم پیمانه کره نرم شده
۳ پیمانه آرد الک شده
۱ قاشق چای‌خوری بیکینگ پودر
۱ قاشق چای‌خوری جوش شیرین
نمک به مقدار لازم
۲ پیمانه شکر
۱ قاشق چای‌خوری رنگ قرمز خوراکی ژله‌ای
یک‌چهارم قاشق چای‌خوری وانیل
یک‌دوم پیمانه باترمیلک
یک‌دوم قاشق چای‌خوری سرکه
رویه پنیری طبق دستور داده شده (
طرز تهیه ردولوت با پنیر ماسکارپونه

طرز تهیه

اگر تمایل به تهیه مواد به صورت کیک دارید قالب ۲۳ سانتیمتری را با کمی روغن چرب و کف آن را با کاغذ مومی بپوشانید و فر را با حرارت ۱۸۰ درجه روشن و گرم کنید.

چنانچه قصد تهیه مایه به عنوان کاپ کیک را دارید داخل قالب‌ها را با کپسول کاغذی کاپ کیک بپوشانید و دمای فر را روی حرارت ۱۷۵ درجه تنظیم و گرم کنید.

در ظرفی، آرد، بیکینگ پودر، پودرکاکائو و نمک را با هم مخلوط و الک کنید.

رنگ قرمز را به باترمیلک اضافه و هم بزنید تا حل شود. (برای تهیه باترمیلک کافیست که یک‌ونیم پیمانه شیر را با یک‌ونیم قاشق سوپ‌خوری سرکه ترکیب کنید.)

کره نرم شده را همراه شکر و وانیل بزنید تا مخلوط شوند. تخم مرغ‌ها را به ترتیب اضافه و با همزن برقی خوب بزنید تا مایه یکدست و کرم‌رنگ شود. مخلوط آرد و باتر میلک را به تدریج به مایه اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا یکدست شود.

در ظرف کوچکی سرکه و جوش شیرین را با هم مخلوط و به مایه کیک اضافه و خوب مخلوط کنید.

مایه کیک را در قالب کیک ریخته یا بین کپسول‌های کاغذی به طور مساوی تقسیم کنید و درون فر قرار دهید.

زمان پخت لازم برای کیک حدود ۴۵ دقیقه و برای کاپ کیک‌ها حدود ۳۰ دقیقه است.

بعد از پخت و خنک شدن، کیک را به دولایه برش زده و مقداری از رویه کرم پنیری را روی لایه اول بمالید و لایه دوم را روی آن قرار دهید. مجددا روی کیک را با کرم پنیری تزیین کنید.

برای تزیین کاپ کیک، کرم پنیری را داخل قیف قنادی با سر‌ماسوره دلخواه ریخته و روی آن‌ها را تزیین کنید.
طرز تهیه رویه کرم پنیری

۲۵۰ گرم پنیر ماسکارپونه کاله را با یک‌سوم پیمانه پودر قند، ۳ قاشق غذاخوری کره نرم شده و یک‌چهارم قاشق چای‌خوری وانیل شکری با همزن برقی بزنید تا کاملا نرم و یکدست شود. در ظرف دیگری یک پیمانه خامه قنادی را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد؛ سپس مخلوط کرم پنیری را اضافه و کمی دیگر بزنید تا کاملا یکدست شود.
طرز تهیه ردولوت با پنیر ماسکارپونه

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی