آموزش طرز تهیه ران مرغ پر شده با قارچ . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۶۰ دقیقه
زمان پخت ۶۰ دقیقه
مواد لازم برای 5 نفر
نمک و فلفل به مقدار لازم
روغن مایع 2 قاشق غذا خوری
پودر آویشن 1 قاشق چای خوری
قارچ 500 گرم
سس مایونز 5 قاشق غذا خوری
آرد سفید 2 قاشق غذا خوری
پیاز 2 عدد
سینه مرغ ( یا ران مرغ) 5 عدد
طرز تهیه
1-استخوان های ران مرغ را با دقت خارج کنید ( دقت کنید که تنها قسمت پهن ران مرغ برای این غذا لازم است ) مرغ ها را داخل کاسه ای بریزید
2-و سس مایونز ، پودر آویشن ، ۱ عدد پیاز رنده شده ، نمک و فلفل را اضافه کنید
3-و خوب با مرغ مخلوط نمایید سپس روی ظرف را بپوشانید و داخل یخچال قرار دهید.
4-داخل ماهیتابه ۲ قاشق غذاخوری روغن بریزید و ماهیتابه را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود سپس قارچ ها و ۱ عدد پیاز باقی مانده را خرد کنید و داخل روغن بریزید و تفت دهید تا آب غذا کشیده شود
5-پس از اینکه آب غذا کشیده شد ۲ قاشق غذاخوری آرد ، نمک و فلفل اضافه کنید و کمی تفت دهید و از روی حرارت بردارید.
6-ران های مرغ را به نوبت روی سطح کار قرار دهید ، داخل هر ران مرغ مقداری مایه قارچ بریزید
7-و از اطراف گوشت مرغ را جمع کنید و با خلال چوبی در جای خود محکم کنید ( اگر مرغ ها را خوب بپیچید دیگر نیازی به خلال چوبی نیست ).
8-داخل سینی فر را چرب کنید ، مرغ ها را درون سینی فر بچینید و روی مرغ ها نمک و فلفل بپاشید سپس داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱ ساعت قرار دهید تا برشته و طلایی شود
9-سپس در ظرف بکشید و بهمراه پوره سیب زمینی و سالاد سرو نمایید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه