آموزش طرز تهیه دمنوش زنجبیل و لیمو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
آب داغ 250 میلی لیتر معادل 1 لیوان
عسل 25 گرم معادل 1 قاشق
آب لیموترش 1 قاشق چایخوری
زنجبیل آسیاب شده نصف قاشق چایخوری
دارچین یک و نیم قاشق چایخوری
طرز تهیه
1. زنجبیل و دارچین را در یک لیوان آب جوش ریخته و هم بزنید.
2. آب لیمو ترش و عسل را نیز اضافه کنید.
3. اجازه دهید به مدت 5 دقیقه بماند و سپس این نوشیدنی گرم خوشمزه را نوش جان کنید.
4. اگر فشار خونتان بالاست قبل از مصرف زنجبیل با پزشک مشورت کرده و در مصرف آن زیاده روی نکنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه