آموزش طرز تهیه دمنوش زنجبیلی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۱۵ دقیقه
مواد لازم برای 3 نفر
عسل به مقدار لازم
آب 4 لیوان
زنجبیل (تازه) 10 سانتی متر
طرز تهیه
1-ابتدا پوست زنجبیل را بتراشید و بعد آن را به صورت ورقه های نازک برش بزنید.
2-آب را داخل کتری بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید ، پس از اینکه آب شروع به جوشیدن کرد ورقه های زنجبیل را داخل آب بریزید ، حرارت را کم کنید و در ظرف را بگذارید.
3-به مدت ۱۵تا۲۰ دقیقه اجازه دهید ورقه های زنجبیل داخل آب جوش با حرارت کم بمانند سپس دمنوش را صاف کنید و داخل فنجان بریزید و با عسل یا به تنهایی میل نمائید.
سایر نکات
1)توجه داشته باشید این دمنوش اثر فوق العاده ای برای دل درد و کمر درد دارد،این دمنوش کاهش دهنده نگرانی و استرس است و به هضم غذا کمک میکند ،این دمنوش به عنوان دافع سموم بدن بسیار کارآمد است.در گردش بهتر خون موثر است ، التهابات بدن را کاهش میدهد و مشکلات تنفسی را بهبود میبخشد.
2)در صورت تمایل این دمنوش را با آبلیمو یا چای تازه مخلوط کرده و بعد میل کنید.
3)میتوانید به دمنوش یک عدد لیمو عمانی هم اضافه کنید(با دمنوش بجوشد).
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه