آموزش طرز تهیه دلمه برگ مو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
دلمه برگ مو یکی از لذیذترین غذاها در فصل بهار است. این پیشغذا یا غذای ایرانی اگرچه به ظاهر ساده ولی مرحله آمادهسازی آن سخت و زمانگیر است.
مواد لازم برای تهیه دلمه برگ مو
50 عدد برگ مو
300 گرم گوشت چرخکرده
نصف پیمانه برنج
2 عدد پیاز متوسط
یکسوم پیمانه لپه
نمک و فلفل به مقدار لازم
5 قاشق سبزی دلمه (جعفری، گشنیز، ترخون و نعناع به یک نسبت با گشنیز کمی بیشتر)
اگر مایل بودید، مقداری شوید، پیازچه و تره به سبزی دلمه اضافه کنید.
مواد لازم برای چاشنی
25 گرم کره
2 قاشق غذاخوری سرکه
استاک گوشت یا عصاره گوشت
پیازداغ به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
طرز تهیه دلمه برگ مو
پیازها را نگینی خرد کرده و در روغن تفت دهید تا طلاییرنگ شود سپس مقداری زردچوبه اضافه کنید. گوشت را اضافه کرده و روی حرارت ملایم تفت دهید. برنج و لپهای که از شب قبل خیس خورده را جداگانه بپزید. توجه داشته باشید که برنج را کمی زنده بردارید.
در ادامه سبزی دلمه خرد شده را همراه نمک و فلفل به گوشت اضافه کنید. برنج و لپه آبکششده را نیز اضافه کنید و مواد را با هم تفت دهید.
برگ موها را به مدت 5 دقیقه در آب جوش ریخته تا تغییر رنگ دهند و نرم شوند سپس به پشت پهن کنید و یک قاشق از مواد دلمه را وسط برگ موها ریخته و به شکل بقچه بپیچید. کف قابلمه را تعدادی برگ مو گذاشته و دلمهها را داخل قابلمه بچینید.
طرز تهیه چاشنی
همه مواد لازم چاشنی را داخل قابلمه ریخته و روی حرارت بگذارید تا به جوش آید سپس چاشنی را روی دلمهها بریزید.
در ادامه یک بشقاب روی دلمهها بگذارید تا از هم وا نروند سپس در قابلمه را بسته و با حرارت متوسط، حدود یک ساعت بپزید.
برای تزیین مقداری زرشک را با شکر و پیازداغ تفت دهید و روی دلمهها بریزید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه