آموزش طرز تهیه دلمه ی تره_فرنگی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
تره فرنگی …………….. 4 شاخه
گوشت چرخ کرده ………. 300 گرم
برنج …………………… یک و نیم فنجان
پیاز ……………………. 1 عدد
رب گوجه فرنگی ……….. 1 قاشق مرباخوری
کره ……………………. 30 گرم
آب داغ …………………. 1 لیوان
نمک، فلفل سیاه…………. به مقدار لازم
طرز تهیه
تره فرنگی های شسته شده را به طول 5 سانتی متر برش می زنیم و چند دقیقه در آب در حال جوشیدن، می جوشانیم سپس آبکش کرده و داخل تره فرنگی را طوری خالی می کنیم که 4 یا 5 لایه ی بیرونی آن، باقی بماند. پیاز را در ظرفی نگینی ریز، خرد می کنیم و گوشت چرخ کرده، برنج ، نمک ، فلفل سیاه و رب گوجه_فرنگی را نیز اضافه کرده و خوب ورز می دهیم تا همه ی مواد با هم مخلوط شود. داخل لوله های تره فرنگی را با مخلوط گوشت کاملا پر کرده و به صورت افقی کف ظرفی می چینیم. کره را قطعه قطعه کرده و روی دلمه های تره فرنگی می ریزیم و یک بشقاب چینی که کمی کوچک تر از دهانه ی ظرف دلمه هست را مانند در، روی دلمه ها برمی گردانیم سپس آب داغ را اضافه کرده و در ظرف را می گذاریم و ظرف را روی شعله ی متوسط اجاق قرار می دهیم و وقتی شروع به جوشیدن کرد، شعله ی اجاق را کم می کنیم تا دلمه ها به مدت حدود 20 دقیقه بپزد سپس به صورت داغ سرو می کنیم.
.
شیرینانه: بشقاب روی دلمه ها باعث می شود که دلمه ها هنگام پخت، تکان نخورد و شکل خود را حفظ کند و این روش در مورد انواع دلمه ها، قابل استفاده است
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه