آموزش طرز تهیه دلمه قارچ و سیب زمینی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
سیب زمینی: 1 کیلوگرم
تخم مرغ: 1 عدد
آرد: یک دوم پیمانه
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودر شده): 1 قاشق چای خوری
زردچوبه: به مقدار لازم
روغن: به مقدار لازم
مواد لازم میانی:
قارچ (خرد شده): 300 گرم
روغن: 3 قاشق سوپ خوری
پیاز (ریز خرد شده): 1 عدد
شبت (خرد شده): به مقدار لازم
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
طرز تهیه
1. ابتدا برای تهیه مواد میانی، روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و پیاز ریز خرد شده را در آن تفت دهید تا تغییر رنگ دهد. قارچ را اضافه کرده و تفت دهید تا آب قارچ بخار شود. نمک، فلفل سیاه و مقداری شبت خرد شده اضافه و مخلوط کنید.
2. سیب زمینی ها را در آب بپزید، سپس پوست آنها را بگیرید، له کنید.
3. تخم مرغ، آرد، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه و مخلوط کنید. گلوله هایی از مخلوط به دست آمده جدا کنید و وسط هر یک مقداری از مواد میانی قرار دهید و دوباره آنها را ببندید آنها را کف دست خود کمی پهن کرده و سپس در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند. سپس سرو کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه