آموزش طرز تهیه دلمه بادمجان با گودا . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
معمولا دلمه بادمجان، با استفاده ازگوشت فراوان و سبزیجات معطر و تهیه میشود و داخل آن با برنج و لپه پر میشود. اما برای تهیه یک دلمه بادمجان خوشعطر و سرشار از پروتئین، همیشه با سبزیهای معطر نیاز ندارید. شما میتوانید با عطر پنیر، دلمه بادمجان را طعمدار کنید و بدون اضافه کردن کربوهیدراتهایی مثل برنج و لپه، دلمه بادمجان با گودا را تهیه کنید.
مواد لازم
بادمجان قلمی کوچک: ۴ عدد
پنیر گودا: ۱۵۰ گرم
وجه فرنگی فیله شده: ۴ عدد
پیاز نگینی خرد شده: ۱ عدد
مغز دانه کدو و آفتابگردان: ۲ قاشق سوپ خوری
گشنیز خرد شده: ۲۰ گرم
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
طرز تهیه
بادمجانها را با چاقو به صورت طولی به ۲ قسمت مساوی تقسیم کنید.
داخل بادمجانها را خالی کنید تا فرم قایقی به خود بگیرند و در ظرفی حاوی آب و نمک ۱۵ دقیقه بخیسانید تا تلخی آنها گرفته شود.سپس با دستمال حولهای آب اضافی آنها را بگیرید و خشک کنید. مراقب باشید که قبل از پر کردن بادمجانها و سرخ کردنشان، آنها بهطور کامل خشک شده باشند.
در تابهای روغن بریزید و بادمجانها را سرخ کنید تا کمی نرم شوند و برای پر شدن آماده شوند. در این مدت در تابه دیگری، پیازها را سرخ کنید تا طلایی شوند.
گوجهفرنگی فیله و نگینی خرد شده و قارچ ها را به پیاز سرخ شده اضافه کرده و همه آنها را تفت دهید تا مخلوط داخل تابه، مثل یک سس غلیظ شود. حالا گشنیز و مغزها را به سس گوجهفرنگی اضافه کنید و مواد را با کمی نمک و فلفل مزهدار کنید. مایع داخل دلمه بادمجان با گودا حالا آماده است.
داخل بادمجانها را با این مخلوط پر کنید و روی آن را با پنیر گودا بپوشانید و داخل سینی فر بچینید. دلمه بادمجان شما باید به مدت ۲۰ دقیقه روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد بپزد.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه