آموزش طرز تهیه دسر کازان_دیبی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
شیر…………………. 4 لیوان
شکر………………….1 لیوان
آرد برنج……………….1لیوان
گلاب………………… 1 فنجان قهوه خوری
آب…………………… 1 فنجان
کره…………………. 30 گرم
.
مواد لازم ته_دیگ دسر:
روغن آفتابگردان……… 1 قاشق سوپ خوری
شکر………………… 4 قاشق سوپ خوری
طرز تهیه
آرد برنج ، گلاب و آب را در ظرفی ریخته و خوب مخلوط می کنیم. شير را در ظرفی ریخته و روی شعله ی اجاق می گذاریم تا به جوش آید سپس شکر را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم تا شکر کاملا در شیر حل شود سپس مخلوط آردبرنج را کم کم به مخلوط شیر اضافه کرده و حدود 15 دقیقه روی شعله ی متوسط اجاق، مرتب هم می زنیم تا قوام پیدا کند. کره را به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم و اجازه می دهیم به مدت یک دقیقه ی دیگر بجوشد سپس از روی شعله ی اجاق برمی داریم و اجازه می دهیم از حرارت بيفتد. برای تهیه ی ته دیگ این دسر، کف یک ظرف پیرکس مستطیلی که دیواره دارد را با روغن آفتابگردان چرب می کنیم و شکر را نیز کف آن می پاشیم. دسر را درون ظرف می ریزیم. ظرف را به مدت 20 دقیقه، روی شعله ی کم اجاق می گذاریم تا ته دسر کاملا برشته شود. بوی شکر کاراملی که به مشام رسید، ظرف را از روی شعله ی اجاق بر می داریم. برای این که کازان دینی به راحتی از ظرف جدا شود، کف ظرف را به مدت 2 دقیقه در آب سرد، قرار می دهیم سپس کازان دیبی را برش داده و به وسیله ی یک کفگیر صاف، کازان دیبی را از ظرف جدا کرده و طوری که ته دیگ آن، رو باشد در ظرف مورد نظر قرار داده و بعد از اين که کاملا سرد شد، آن را سرو می کنیم.
.
تنتون سالم، دلتون شاد و سفره تون پر برکت.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه