آموزش طرز تهیه دسر کازان دیبی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
(در این دستور هر لیوان 200 میلی لیتر هستش)
6 لیوان شیر
حدود 1 سانتیمتر کمتر از 1 لیوان آرد
حدود 1 سانتیمتر کمتر از 1 لیوان شکر
1 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
1 قاشق غذاخوری آرد برنج
1 قاشق غذاخوری کره
وانیل
طرز تهیه
سینی و با 1 قاشق چایخوری کره چرب کنین، بعد داخل قابلمه ای، آرد رو اونقدر تفت بدین تا بوش دربیاد، حدود 3 دقیقه، بعد بزارین تا ولرم شه، بعد بجز کره و وانیل، بقیه موادو به آرد اضافه کنین و مدام روی حرارت ملایم هم بزنین با همزن دستی تا بجوشه، بعد که چند دقیقه جوشید، بعدد، کره و وانیل رو اضافه کنید و مخلوط کنین، حالا حرارت رو کم کنین و 5 دقیقه مدام هم بزنین بعد از روی حرارت بردارید.
سینی رو با 1 قاشق چایخوری ککره چرب کنین و بعد 3 قاشق غذاخوری شکر بپاشین همه جاش، محلبی رو داخل سینی بریزین،بعد سینی رو که با دستمال نگه داشتین،روی حرارت زیاد مدام بچرخونین تا زیرش، همه جاش سرخ شه.بعد از روی حرارت بردارید و بزارین سرد شه، سپس حداقل 4 ساعت بزارین یخچال.
ببرین و رول کنین و خواستین با بستنی سرو کنین،میتونین روش دارچین یا پودر کاکائو الک کنین،اگه رول بشکنه مشکلی نیس،میتونین بجای رول کردن، فقط ببرین و داخل ظرو سرو بزارین
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه