آموزش طرز تهیه دسر کادایف(رشته ختایی)با محلبی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
✏1 لیتر شیر. 3 قاشق غذاخوری نشاسته. 4 قاشق غذاخوری آرد . 3 قاشق غذاخوری پنیر خامه ای. وانیل . 50 گرم کره(تقریبا 1 قاشق غذاخوری). 1.5 لیوان شکر ✏برای رو و بین لایه ها: 400 گرم رشته ختایی. 1 لیوان گردو خرد شده. 6 قاشق غذاخوری شکر. 50 گرم کره
طرز تهیه
اول در یک تابه ی بزرگ رشته ها، 6 قاشق غذاخوری شکر و کره رو باهم تفت میدیم در شعله کم، مثل حلوا، همینکه خواست رنگش عوض شه، گردو هارو اضافه میکنیم و 2-3 دقیقه تفت میدیم .برای محلبی، در یک قابلمه، آرد، نشاسته، شکر و شیر رو هم میزنیم، گاز رو روشن میکنیم و همینجوری هم میزنیم، همینکه میخواد شروع کنه به غلیظ شدن، پنیر خامه ای و کره رو اضافه میکنیم و هم میزنیم. در آخر وانیل رو اضافه میکنیم و گاز رو خاموش میکنیم.اولین لایه، 1/4 از مخلوط رشته ختایی مون رو میریزیم، دومین لایه 1/3 از محلبی مونو میریزیم و خوب پخش میکنیم. (یکم بزارین سرد شه بعد)، و در آخر که میخوایین لایه ی آخر رشته ختایی رو بریزین، نریزین! اول بزارین لایه ها خوب سرد بشن در یخچال، 3-4 ساعت، بعدش هنگام سرو کردن روش رشته هارو بریزین تا نرم نشن
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه