آشپزي و شيريني پزي دسر

طرز تهیه دسر پرتقال با تخم شربتی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه دسر پرتقال با تخم شربتی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۵ دقیقه

مواد لازم برای 5 نفر

شیر 2 لیوان
خامه‏ صبحانه(1 بسته) 250 گرم
شکر 6-10 قاشق غذا خوری
وانیل 1/8 قاشق چای خوری
اسانس پرتقال چند قطره
تخم شربتی 1 قاشق غذا خوری
پودر ژلاتین 1 قاشق غذا خوری
فیله پرتقال 1 عدد
رنگ خوراکی نارنجی به مقدار لازم
خامه‏ فرم گرفته(برای تزیین) به مقدار لازم

طرز تهیه

1-تخم شربتی را داخل یک فنجان آب جوش خیس کنید.پودر ژلاتین را روی ۱/۴ لیوان آب سرد بپاشید و بعد از اسفنجی شدن روی بخار کتری بن ماری کنید تا کاملا شفاف شود.

2-خامه را در قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب شود بعد شیر ولرم را اضافه و مخلوط کنید تا یکدست شود.

3-سپس وانیل و شکر و اسانس را افزوده و هم بزنید تا شکر کاملا حل شود. میزان شکر را بر حسب ذائقه خود اضافه کنید.

4-به میزان دلخواه رنگ خوراکی اضافه کنید و ژلاتین را نیز اضافه ومخلوط کنید. نصف بیشتر مواد را جدا کنید و به آن تخم شربتی را اضافه کنید. سپس با این مقدار ظرف های دسر را هم اندازه پر کنید و در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.

5-به بقیه مواد رنگ بیشتری اضافه کنید تا نارنجی خوشرنگی حاصل شود و زمانیکه خنک شد پوره پرتقال را نیز به این بخش اضافه کنید.

6-بعد از اینکه بخش اول دسر گرفت، بخش دوم را به آرامی روی آن بریزید تا ظرف پر شود و برای حداقل دو ساعت در یخچال قرار دهید تا دسر آماده شود.در نهایت با خامه قنادی و ماسوره شکوفه روی دسر را تزیین کنید.

سایر نکات

میتوانید تخم شربتی و پوره پرتقال را حذف کنید.
به علت وجود پوره پرتقال بهتر است همان روز مصرف شود تا پرتقال ها تلخ نشوند.
میتوانید بین لایه های دسر به جهت تنوع رنگی و مزه، ژله با طعم و رنگ دلخواه بریزید.
این مقدار مواد معادل 10 جام کوچک یا 5 جام بزرگ میشود.
طرز تهیه دسر پرتقال با تخم شربتی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی