آموزش طرز تهیه دسر پاناکوتا . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم و طرز تهیه
برای پاناکوتا یک لیتر شیر رو با ۴ قاشق غذاخوری پودر ژلاتین مخلوط کردم و گذاشتم روی کتری در حال جوش تا خوب حل شود، ۲ بسته خامه صبحانه رو هم با ۲ لیوان شکر و نصف قاشق چایخوری وانیل قاطی کردم و روی حرارت ملایم گذاشتم تا شکر در خامه حل شود ولی باید مواظب باشیم خامه نجوشد بعد از اینکه شکر حل شد خامه را از روی حرارت برداشتم وشیری که پودر ژلاتین درآن حل شده رو به مخلوط خامه اضافه کردم وبا قاشق هم زدم و سه قسمت کردم و یک قسمتش سفید موند و به دو قسمت بعدی رنگ آبی کمرنگ و آبی پررنگ زدم و لایه لایه در قالب ریختم البته بعد از اینکه هر لایه تقریبا بست لایه بعدی رو با قاشق روش ریختم و بعد از ریختن همه ی لایه ها گذاشتم چند ساعت تو یخچال موند تا کامل ببنده
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه