آشپزي و شيريني پزي دسر

طرز تهیه دسر پاناکوتا زعفرانی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه دسر پاناکوتا زعفرانی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
پاناکوتا یک نوع دسر ایتالیایی است که با خامه و ژلاتین در داخل قالب تهیه می‌شود. این دسر با قهوه، وانیل و دیگر انواع افزودنی‌ها طعم داده می‌شود. در این مطلب طرز تهیه دسر پاناکوتا زعفرانی را آموزش می‌دهیم.

مواد لازم:

شیر 3 پیمانه
شکر ۱ پیمانه
خامه یک بسته
پودر ژلاتین ۳ قاشق سوپ خوری
وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
گلاب ۲ قاشق غذاخوری
زعفران به مقدار لازم

طرز تهیه

۱- پودر ژلاتین رو با آب سرد حل کردم و روی حرارت غیر مستقیم به روش بن ماری حسابی حل کردم تا مایع شفافی ایجاد بشه. (روی بخار کتری بزاریدش)

۲- شیر ، زعفران ، شکر رو توی قابلمه میریزم و میزاریم تا به جوش بیاد. اگه رنگ زعفران خوشرنگ نبود باید با اضافه کردن زعفران اونو به رنگ دلخواهمون برسونید.

۳- وقتی به جوش اومد گلاب و وانیل رو اضافه میکنیم. گلاب رو اگه از اول بریزید هم بوش میره و هم تلخ میکنه مواد رو. حالا ژلاتین رو که هم دما است با شیرمون به مواد اضافه میکنیم و میزاریم تا حسابی خنک بشه.

۴- نوبت باز کردن خامه است. کمی خامه رو میزنیم تا باز بشه . نیازی نیست زیاد فرم بگیره.

۵- وقتی دمای خامه و دسر یکی شد خامه رو به مواد اضافه میکنیم. بهتره اول یک کم مواد رو توی خامه بریزید و وقتی رقیق شد باقی مواد رو اضافه کنید و خوب هم بزنید. اگه هم دما نباشن خامه میبره!

۶- و تو قالب مورد نظر میریزیم و در یخچال مى گذاریم.
طرز تهیه ۴۲۴۹۵۵ ۱۷ تير ۱۳۹۷ - ۱۵:۲۱ ۵۳۰۸۲ بازدید ۴ نظر دسر پاناکوتا زعفرانی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی