آموزش طرز تهیه دسر هلو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
هلوی پوره شده یک پیمانه پر (من از یک پیمانه پوره ی هلوی کمپوت شده استفاده کردم)
شکر: نصف پیمانه (بعد از مخلوط کردن با هلو بچشین و اگه لازم بود بیشتر بریزین)
شیر: یک و نیم پیمانه
پودر ژلاتین : ۲/۵ قاشق غذاخوری
یک بسته ژله با طعم هلو
خامه صبحانه : ۲۰۰ گرم
وانیل : نوک قاشق چایخوری
طرز تهیه دسر کرم هلو :
طرز تهیه
هلوها را پوست کنده و تکه تکه میکنیم و بعد با نصف لیوان شیر داخل مخلوط کن می ریزیم تا پوره بشه.
بقیه شیر و خامه را با شکر مخلوط کرده و به آن وانیل اضافه میکنیم و روی حرارت میذاریم تا گرم شود و شکر در شیر حل شود ولی نباید بجوشد،پودر ژلاتین رو در نصف فنجان آب سرد میریزیم و روی حرارت غیر مستقیم میزاریم تا کاملا شفاف شود و آنرا نیز به مخلوط شیر و شکر و خامه اضافه میکنیم.پودر ژله رو نیز با یک لیوان آب جوش حل کرده و به مخلوطمون اضافه میکنیم مخلوط را از روی حرارت برداشته و اجازه میدیم کمی خنک بشه بعد پوره ی هلو را اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا کاملا یکنواخت شود. وقتی خوب مخلوط شد قالب مورد نظر را چرب کنید و دسر را در قالب بریزید. قالب را در یخچال قرار بدین تا چند ساعتی بمونه و خودش رو حسابی بگیره.
این روش مخملی کردن رو خانم حمیده تختی آموزش داده بودن من فقط یه تغییراتی بهش دادم، ازشون خیلی ممنونم
برای مخملی کردنش بعد از اینکه دسر رو از قالب درآوردم حدود ۵ یا ۶ تا بیسکویت پتی بور رو توی مخلوط کن ریختم تا خوب خرد بشن بعد بهش کمی رنگ پودری طلایی اضافه کردم و دوباره با مخلوط کن زدم و مخلوط بیسکویت خرد شده و رنگ پودری رو روی دسر الک کردم بعد با تکون دادن ظرف بیسکویت اضافی رو خالی کردم و با دستمال کاغذی کناره های ظرفو پاک کردم.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه