آموزش طرز تهیه دسر هانیسکو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
شکلات تخته ای ۲۰۰ گرم
پنیر ماسکارپونه ۲۰۰ گرم
شیرعسلی نصف قوطی
خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
خامه قنادی ۲۰۰ گرم
خامه عسلی ۱۰۰ گرم
بیسکویت پتی بور یک بسته ۱۰۰ گرمی
پودر ژلاتین ۲ قاشق غذاخوری
دنت نوشیدنی ۱۰۰ گرم
شیر یک لیوان
طرز تهیه
پودر ژلاتین رو با نصف فنجان آب مخلوط کرده و روی حرارت غیر مستقیم میذاریم تا شفاف شود وقتی شفاف شد شکلات خرد شده را بهش اضافه کرده و همچنان اجازه میدیم روی حرارت غیر مستقیم باشه تا شکلات در ژلاتین کاملا حل شود.
در ظرف بزرگی دنت ،پنیر ماسکارپونه،شیرعسلی،خامه صبحانه و خامه عسلی رو ریخته و همه ی مواد رو با همزن میزنیم بعد یک لیوان شیر پاستوریزه اضافه کرده و دوباره با همزن میزنیم،خامه قنادی رو در ظرفی جداگانه با همزن میزنیم تا فرم بگیرد بعد به موادمون اضافه میکنیم و دوباره با همزن میزنیم،مخلوط ژلاتین و شکلات رو هم به مواد اضافه کرده و با همزن میزنیم،بیسکویت پتی بور رو با خردکن خرد میکنیم و به مواد اضافه کرده و با همزن دستی مواد رو مخلوط میکنیم و قالب مورد نظر رو چرب میکنیم و دسر رو داخلش میریزیم و ۵ ساعتی داخل یخچال میذاریم تا دسر خوب ببندد.بهتره از یه قالب ساده استفاده کنید چون این دسر بافت لطیفی داره و به سختی از قالب خارج میشه،اگه از قالب سلیکونی استفاده کردین باید نیم الی یکساعت آخر دسر رو با قالب داخل فریزر بذارید تا دسر تا حدودی یخ بزنه و خارج کردنش از قالب راحتتر باشه.
اگه میخوایین دسرتون رنگی باشه با عوض کردن شکلات سفید به جای شکلات قهوه ای و عوض کردن دنتها رنگ دسرتون تغییر میکنه مثلا برای دنتهای رنگی مثل توتفرنگی و بلوبری حتما از شکلات سفید استفاده کنید.
برای رنگ زرد دنت زعفرانی و شکلات سفید و کمی زعفران میتونید استفاده کنید.
برای رنگ کرمی از دنت بیسکویتی نوشیدنی و شکلات تخته ای سفید استفاده کنید.
و اگه مثل من میخوایین رنگش قهوه ای باشه از شکلات قهوه ای و دنت کاکائو یی استفاده کنید.
اگه دوست داشتین آموزش اون برگهای شکلاتی روی دسرو براتون بذارم کامنت بذارید تا کلیپشو بذارم.
با این مقدار مواد علاوه بر قالب ۸ قسمتی که توی کلیپ میبینید یه قالب کوچیک دیگه هم پر شد
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه