دسر سبك زندگي

طرز تهیه میگلی دسر لبنانی ( خوشمزه و متنوع )

تقویم فارسی اندروید

طرز تهیه دسر لبنانی ( خوشمزه و متنوع )

دسر لبنانی

دسر میگلی ( Mighli ) یکی از دسر های لبنانی کم چرب و مناسب برای سیستم های هاضمه می باشد . زیبایی این دسر در سادگی ، طعم و ساختار آن است .

 

مواد لازم برای تهیه دسر میگلی لبنانی :

آب : 6 پیمانه

شکر : یک پیمانه

آرد برنج ( دانه ریز ) : یک پیمانه

پودر دارچین : 2 قاشق غذا خوری

بادیان : یک قاشق چای خوری

زیره سیاه : 3 قاشق چای خوری

پسته ( بدون پوست و به مدت تمام شب خیس خورده ) : یک دوم پیمانه ( برای تزئین )

بادام ( پوست کنده و خیس خرده در آب و عرق بهار نارنج ) : به میزان لازم

دانه کاج : یک دوم پیمانه ( برای تزئین )

کشمش و نارگیل ( خشک رنده شده ) : برای تزئین

 

طرز تهیه دسر لبنانی :

3 پیمانه آب را در ظرف مناسبی روی حرارت به جوش آورید . شکر و ادویه ها را اضافه نموده و به خوبی مخلوط کنید تا شکر حل شود .

آرد برنج را به همراه 3 پیمانه آب در ظرفی جداگانه به خوبی مخلوط کنید . مخلوط آرد را به آب جوش و شکر اضافه کنید . اجازه دهید با حرارت زیاد بجوشند . سپس حرارت را کم کرده و به طور مداوم . با قاشق چوبی هم بزنید . حدود 40 دقیقه این کار را ادامه دهید تا مخلوط به غلظت مناسب برسد .

در این مرحله مخلوط را از روی حرارت برداشته و در یک ظرف بزرگ سرو یا قالب های رامکین جداگانه بریزید . پس از خنک شدن آن را در یخچال قرار دهید . دسر را با بادام ، پسته ، کشمش ، خشکبار و نارگیل یا هرچیز دیگری که تمایل دارید تزئین کرده و سرو کنید .

تهیه : سایت هفت گنج

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی