آموزش طرز تهیه دسر طالبی؛ دسرخوشمزه بهار و تابستان . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
این روزها که فصل طالبی است میتوانید این دسر خوشمزه را با طالبی تهیه کرده و سفره های شام و افطار را با آن زیبا کنید. این دسر خوشمزه با پوره طالبی و پودر ژلاتین تهیه میشود.
مواد لازم
طالبی متوسط 1 عدد
پودر ژلاتین (+ 1 ق چ) ۲ قاشق سوپ خوری
خامه صبحانه ۱/۲ پیمانه
شکر ۴ قاشق سوپ خوری
طرز تهیه
طالبی را شسته و گوشت ميوه را از پوست و تخمها جدا كنيد.
ميوه را پوره كنيد، برای اين كار، هم از مخلوطكن يا غذاساز می توان استفاده كرد و هم می توان طالبی را با رنده ريز رنده كرد.
پوره طالبی را در قابلمهای ريخته، با شكر مخلوط كرده و قابلمه را روی حرارت ملايم بگذاريد.
كمی كه پوره ميوه گرم شد، همه پودر ژلاتين را روی آن بپاشيد.
دائم مخلوط را هم بزنيد تا پودر ژلاتين با ميوه و شكر به خوبی حل شود.
مخلوط را از روی حرارت برداريد تا از حرارت بيفتد.
حالا خامه را اضافه كرده، هم بزنيد تا خوب با مواد حل شده و يكدست شود.
قالب مورد نظر را كمي خيس كرده و در فريزر بگذاريد.
بعد از چند دقيقه وقتي تيغههای يخ را در قالب ديديد آن را از فريزر بيرون آورده و دسر را در قالب بريزيد.
دسر را در يخچال به مدت ۴ تا ۵ ساعت بگذاريد تا ژلاتين باعث شود دسر خوب خودش را بگيرد.
بعد از اين مدت قالب را بيرون آورده، در ظرف موردنظر برگردانده و سرو كنيد.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه