آموزش طرز تهیه دسر شکلاتی(موس شکلاتی) . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
3 تخم مرغ
200 میلی لیتر خامه(یا بمقدار دلخواه، خامه قنادی)
200 گرم شکلات
2 قاشق مرباخوری شکر(به اختیار کم یا زیاد کنین)
50 گرم کره
–
طرز تهیه
یک قابلمه پر از آب رو بزارین روی شعله بزارین تا بجوشه و بعد درون یک کاسه مناسب که توی قابلمه جا بشه ولی توش آب نره، شکلات و کره رو آب کنین(بصورت بن ماری) و بعد بزارین سرد شه.
سفیده های تخم مرغ رو جدا کنین و بهش 1 قاشق مرباخوری شکر اضافه کنین و اینو هم مثل شکلات و کره،داخل کاسه مناسب بریزین و داخل قابلمه آب جوش بزارین و بصورت بن ماری، 7 دقیقه با همزن بزنین.(تا اینکه سفیده های تخم مرغ بپزن تا حدودی).
بعد، زرده های تخم مرغ هم بهمین صورت، داخل کاسه داخل آب جوش(بصورت بن ماری) 7 دقیقه با همزن بزنین تا کف کفی شه.
خامه رو خوب بزنین.تمام مواد رو که ولرم هستن(گرم نه)یکی یکی،در سه مرحله به مخلوط شکلات و کره اضافه کنین و با لیسک زیر و رو کنین.
6-7 ساعت در یخچال بزارین.
این دسر چون ژلاتین نداره، زیاد سفت نیس.برای تزیین، شکلات رو رنده کنین
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه