آموزش طرز تهیه دسر شكلاتي . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
شكلات تلخ : ۲۰۰ گرم
خامه صبحانه: ۱۰۰ گرم(نصف پاكت)
پنير ماسكارپونه: ۲۰۰ گرم
خامه فرم گرفته: ۲۰۰ گرم (فرم گرفته هم نباشه مهم نيست،بافتش خيلي لطيف نميشه)
پودر كاكائو :۳ق غ
پودر ژلاتين: ۲ ق غ
پودرنسكافه 1ق م(توي يك چهارم ليوان اب جوش حل كنيد)
شكر به ميزان لازم
طرز تهیه
ابتدانصف پاكت خامه راروي حرارت گذاشته تاكمي گرم شود(نبايد بجوشد)شكلات راخرد كرده وبه خامه أضافه مي كنيم(حرارت خاموش)تندتندهم ميزنيم تايكدست شود،پنيرماسكارپونه روباشكروكمي وأنيل باهمزن همزده تايكدست شود،خامه فرم گرفته روباپودركاكاىووشكراضافه مي كنيم؛هم مي زنيم،درادامه گاناش(تركيب شكلات وخامه)رااضافه كرده وبعدپودرژلاتين راكه در يك ليوان اب بنماري كرديداضافه مي كنيدوپودرنسكافه كه حل شده توي اب جوش وسردشده رااضافه كنيد(ازصافي رد كنيد)وتوي قالب مي ريزيدوبه مدت 5-4ساعت توي يخچال قرار داده تاسفت شود(توي قالب ساده ريختم)
مواد لازم براي لايه رويي
شير : ۴ ليوان
شكر:تقريبا ۱۲ ق غ(من بيشتر ريختم)
خامه ۲۰۰ گرم
اب سرد ۱ ليوان
پودر كاكائو ۳ق غ(من بيشتر ريختم)
پودر ژلاتين ۴ ق غ
نسكافه ۱ ق غ
طرز تهیه
شير روباشكرروي حرارت قرارداده،پودرژلاتين توي اب ريخته وبن ماري كنيد،خامه رو ازقبل بيرون يخچال قرار دهيدتا به دماي محيط برسه،به شير أضافه كنيد،هم بزنيدتا يكدست بشه؛پودركاكاىو ونسكافه رو هم اضافه كنيد،پودرژلاتين كه بن ماري شده راهم اضافه كنيدحرارت رو خاموش كنيد،ازصافي رد كنيد وتوي قالب بريزيد(پاناكوتا هست)
اول لأيه اول راتوي ظرف سرو برگردونيد،بعد لأيه رويي رو روي ان برگردونيد،يكم توي أين قالب(رويي)سخت هست بيرون اومدن پاناكوتا،من دو روز گذاشتم توي يخچال موندتا سفت تربشه بعدبا حوصله برش گردوندم؛اخه يه مرتبه خرابكاري كردم
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه