آموزش طرز تهیه دسر شامبالی(بسبوسه) . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
500 گرم ایرمیک(آرد سمولینا)
نصف لیوان آرد
1 لیوان شکر
1ونیم لیوان قسمت آبکی(آبدار)ماست(بجاش دوغ هم میشه استفاده کرد)(حتی شیر هم میشه استفاده کرد ولی اونموقع بجای جوش شیرین بهتره بکینگ پودر استفاده کنین)
1 قاشق چایخوری پر جوش شیرین
وانیل
هل(اختیاری)
–
برای روش:
5تا6 قطره آب لیمو
بادام یا بادام زمینی
–
برای شربت:
4 لیوان شکر
3ونیم لیوان آب
آب 1/4 یک لیمو
1 پانچ نمک
–
طرز تهیه
ایرمیک، آرد، شکر و وانیل رو مخلوط کنین، وسطش جوش شیرین بریزین و روش 5یا6 قطره آب لیمو بریزین، بعد ماست رو اضافه کنین و حدود 2 دقیقه مخلوط کنین و در ظرفتون که روغن مالیدین بریزین. با لیسک خیس، روشو صاف کنین. یجوری ببندین روشو و حداقل 1 ساعت بزارین استراحت کنه. بعدش مثل شکل ببرین و روش بادام زمینی بدون پوست یا بادام بزارین ولی زیاد فشار ندین، در فر گرم 170 درجه بپزین.همینکه خواست سرخ شه، درجه رو بزارین 160 تا اینکه روش مثل انار سرخ شه.
رای شربتش همه مواد رو در قابلمه ای روی شعله زیاد حدود 20 دقیقه بجوشونین.باید شربت غلیظی بشه.ظرف رو از فر دربیارین، از جاهاییکه قبلا بریدین،دوباره ببرین، شربت تقریبا گرم رو(زیاد نه، متوسط گرم)(یجورایی ولرم مایل به گرم) روی شامبالی گرم بریزین که تازه از فر درآوردین. بعد شامبالی رو دوباره توی فر بزارین ولی فری که خاموش کردین و درشم نبندین تا شربتو زود بکشه.
بعد که فر سرد شد در فر رو ببندین و شامبالی همونجور توی فر حداقل 6 ساعت بزارین بمونه.(1 روز همونجور بمونه خیلی بهتر میشه).
میتونین با سرشیر سرو کنین.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه