آموزش طرز تهیه دسر شارلوت . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
پودر ژلاتین ۱/۵ قاشق غذا خوری
آب جوش ۱/۵ لیوان
ژله بلوبری ۱ بسته
خامه صبحانه ۲۵۰ گرم
بستنی وانیلی ۱ لیتر
طرز تهیه
ژله را در یک و نیم لیوان آب جوش حل کنید و بذارید خنک بشه.بستنی شل شده و خامه را با یکدیگر مخلوط کرده و با همزن بزنید تا یکدست شود.ژله را روی مواد ریخته و دوباره کمی با همزن بزنید تا مخلوط شوند.پودر ژلاتین را در یک سوم لیوان آب سرد ریخته و روی حرارت غیر مستقیم گذاشته تا شفاف شود سپس به مخلوط بالا اضافه کنید و دوباره با همزن خوب بزنید.
کرم را در شارلوت ریخته و داخل یخچال میذاریم وقتی تا حدودی کرم خودش رو گرفت روی آن را با رولت میپوشانیم و کیسه را روی آن میکشیم و حدود ۱۲ ساعت داخل یخچال میذاریم یا اینکه ۴ الی ۵ ساعت داخل فریزر میذاریم تا کاملا ببندد
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه