دسر زعفرانی از اون دسرهایی هست که هر کسی بخوره عاشقش میشه چون مزه بستنی سنتی میده ، میگید نه امتحان کنید…
مواد لازم:
شیر: 3 لیوان
شکر: 1 لیوان
زعفران
آب سرد:1/2پیمانه
پودر ژلاتین: 2 قاشق غذاخوری
خامه: نصف بسته (خامه صبحانه منظورمه)
گلاب
وانیل
طرز تهیه:
ابتدا نصف پیمانه اب رو در ظرفی ریخته و ژلاتین رو روش میپاشیم و چند دقیقه صبر میکنیم تا دونه های ژلاتین حالت اسفنجی شود
بعد ظرف حاوی ژلاتین رو روی بخار کتری میذاریم تا ژلاتین شفاف و مایع شود
در مرحله بعد شیر و شکر رو روی حرارت میذاریم تا گرم بشه وقتی کمی گرم شد پودر زعفران رو بهش اضافه میکنیم
نکته: حسابی زعفرون رو با یک حبه قند بسایید تا دونه های زعفرون تو دسر ته نشین نشه و شکل دسر رو بد کنه
وقتی مایه خواست جوش بیاد خاموشش کنید و گلاب و کمی وانیل (زیاد وانیل نریزید که تلخ بشه) و مایع ژلاتین رو بهش اضافه کنید و بزارید تا حسابی خنک بشه (اگر مواد داغ باشه وقتی خامه رو اضافه کنید میبره )
وقتی مایه خنک شد نصف بسته خامه صبحانه از همین پاکت صورتی ها رو توی یه کاسه جدا حسابی با چنگال بزنید تا شل بشه بعد چند قاشق از مایه زعفرو به خامه اضافه کنید تا رقیق تر بشه بعد خامه رو به بقیه مواد اضافه کنید و حسابی هم بزنید تا خامه و مواد دیگه مخلوط و یکدست بشه
بعد داخل قالب رو یه کوچولو چرب کنید و مواد رو توش بریزید و برای 3ونیم تا چهار ساعت داخل یخچال بزارید تا خودش رو به اصطلاح بگیره و سفت بشه
نوش جان…
عالی بود
اگه امکانش هست ی دسر برای دیابتی ها هم بذارید روی سایت
ممنون میشم