آشپزي و شيريني پزي دسر

طرز تهیه دسر خامه و کیک شکلاتی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه دسر خامه و کیک شکلاتی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

برای کیک:
4 تخم مرغ
3/4 پیمانه آرد
1 پیمانه شکر
1/4 پیمانه روغن مایع
5 گرم بکینگ پودر
وانیل
3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو

برای خامه:
100 گرم شاه بلوط پخته شده و خرد شده(اختیاری)
2 لیوان خامه فرم گرفته شیرین
15 گرم وانیل شکری(تاکید میکنم شکری، اگه وانیل ساده میزنین خیلی کم بزنین تا تلخ نشه)
2 لیوان گردو خرد شده
1 لیوان فندق خرد شده
نصف لیوان خرده های نبات یا کارامل یا بیسکوییت

برای تزیین:
250 گرم شکلات

طرز تهیه

برای کیک تخم مرغ هارو با شکر بزنین، بعد که شکر حل شد، روغن رو اضافه کنید و بزنین، بقیه موادم باهم مخلوط کنین و الک کنین و اضافه کنین و با لیسک زیرو رو کنین، بعد داخل قالب دایره شکل بریزین، در فر گرم شده 160 درجه، 25 درجه بپزین، حالا داخل کاسه ای سلفون بکشین و کیک رو که سرد شده رو به دولایه تقسیم کنین و یک لایشو داخل کاسه جا بدین و فشار بدین.خرد شد مشکلی نیس، فشار بدین درست میشه.
مواد داخل کیک هم با هم با لیسک زیرو رو کنین و 1 ساعت بزارین یخچال تا سفت شه بعد داخل اولین لایه که حالت گود داره، بریزین و لایه دوم کیک رو روش بزارین، بحالت صاف. بعد روشو با سلفون بپوشون و 30 دقیقه بزارین فریزر.
کیک رو برگردونین و سلفون هارو بردارین و روش شکلات آب شده و یا گاناش بریزین و تزیین کنین
طرز تهیه دسر خامه و کیک شکلاتی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی