آموزش طرز تهیه دسر بیسکوییتی شکلاتی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
600 گرم بیسکوییت پتی بور کاکائویی، با دست درشت خرد شده
2 بسته پودر کرم شانتی یا دریم ویپ که با 1 پیمانه شیر فرم دادین
عکس کرم شانتی رو گذاشتم کانالم
برای پودینگ:
1 لیتر بعلاوه 1 پیمانه شیر
1 تخم مرغ
1 پیمانه شکر
وانیل
2 قاشق غذاخوری آرد
2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
3 قاشق غذاخوری کرم شکلاتی فندقی
100 گرم شکلات، خرد شده
برای گاناش شکلاتی:
200 میلی لیتر خامه
200 میلی لیتر شکلات تلخ، خرد شده
طرز تهیه
بجز شکلات، همه مواد پودینگ رو مخلوط کنین و روی حرارت ملایم قرار دهید و بپزین تا غلیظ شه بعد شکلات رو اضافه کنین و مخلوط کنین و بزارین سرد شه.
بیسکوییت هارو داخل پودینگ که ولرمه بریزین و به آرامی مخلوط کنین، بعد داخل قالب که سلفون کشیدین، بریزین و یکنواخت کنین و بپوشونین و 1 روز در فریزر قرار بدین.بعد داخل ظرف سرو برگردونین، و اول خامه فرم گرفته بمالین روش و بعد گاناش ولرم رو روش بریزین و با شکلات رنده شده تزیین کنین.
برای گاناش، خامه رو گرم کنین ولی نجوشونین و شکلات رو اضافه کنین و مخلوط کنین و بزارین سرد شه
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه