آموزش طرز تهیه دسر بادام و خرما . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۱۰ دقیقه
مواد لازم برای 8 نفر
خرما4-5 پیمانه
دارچین نوک قاشق چای خوری
پرک بادام 4-3.5 پیمانه
گردو (آسیاب شده) 1 پیمانه
بیسکویت پتی بور( ساده و خردشده) 1 پیمانه
کره 2-1 قاشق غذا خوری
کنجد 1 پیمانه
طرز تهیه
1-خرما هارو پوست بگیرید و هسته هاشون رو بیرون بیارید
2-تابه ای رو داغ کنید و کره رو داخل تابه آب کنید
3-خرماو دارچین رو توی تابه بریزید و آنقدر هم بزنید تا خرما کاملا له بشه
4-توی ظرفی سلفون بکشید،پرک بادام رو و بیسکویت خرد شده رو با خرما مخلوط کنید و لایه ای خرما توی ظرف بریزید
5-روی خرما یک لایه گردو بریزید بعد کمی کنجد.
6-همینطور لایه لایه مواد رو توی ظرف بریزید تا مواد تمام بشه
7-دسر رو توی یخچال بزارید تا وقتی دسر آماده شد دسر رو برگردانید و سلفون رو از روی دسر آروم بکشی
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه