آموزش طرز تهیه دسر انگور . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
250 گرم انگور سبز
250 گرم انگور قرمز
1 بسته ژله با طعم لیمو
1 بسته پودینگ وانیلی
80 گرم شکلات سفید آب شده بصورت بن ماری
5 گرم وانیل شکری
2 لیوان شیر
طرز تهیه
انگورهارو بشورین و همشونو به دو قسمت تقسیم کنین، ژله لیمو رو آماده کنین و انگور هارو بهش اضافه کنین و به قالب سیلیکونی خیلی کم روغن مایع بمالین همه جاش و ژله رو که انگور داره رو داخلش بریزین و بزارین یخچال تا کمی سفت شه ولی نه خیلی زیاد(اونقدر که دست زدنی توش فرو نره و حالت چسبناک داشته باشه).
پودینگ رو با 2 لیوان شیر بپزین تا غلیظ شه بعد از روی شعله بردارین و بهش شکلات سفید آب شده و وانیل رو اضافه کنین و مخلوط کنین.
همینکه ولرم شد روی ژله بریزین بعد بزارین خوب خودشو بگیره.
اگه خواستین میتونین از پودینگ شکلاتی استفاده کنین و اینکه کمی هم خامه اضافه کنین ولی بهتره که وانیلی باشه.
پودینگ های حاضری خودشون شکر دارن
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه