آموزش طرز تهیه دسر انجیر با کیک . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
3 عدد تخممرغ
۱ لیوان شکر(در صورت تمایل به کمشیرین بودن ،کمتر بریزید)
۱ لیوان آرد
۱ استکان انجیر خشک خردشده
۱ فنجانگردوی درشت خردشده
۱ بسته بیکینگ پودر(یک قاشق سوپخوری)
❌روغن ندارد❌
برای شربت:
۱ استکان شکر
۱ لیوان آب
برای محلبی:
۱ لیتر شیر
۱ استکان شکر
۱ لیوان آرد
۱ پاکت کرم شانتی(پودر خامه ۷۵ گرمی با اسانس)
طرز تهیه
شکر و تخممرغ را باهم هممیزنیم،آرد و انجیر و گردو و بیکینگ پودر را به تدریج به مایه کیک اضافه میکنیم.
مایه کیک را در پیرکس بزرگ چرب شده ریخته ،کیک را در فرگرمشده با دمای ۱۷۵ درجه به مدت ۲۰ دقیقه و در صورت نیاز بیشتر میپزیم.
در اینفاصله شکر و آب را روی حرارت قرار داده ودرحدی که فقط شکر حل شود بدونجوشاندن،باهممخلوط کرده و از روی حرارت برمیداریم.
شربت را روی کیک نسبتا ولرم و خنک شده میریزیم.
برای کرم،شیر و شکر و آرد را روی حرارت قرارداده و میپزیم وقتی غلیظ شد و پخت ازروی حرارت برداشته و کرم شانتی را به آن افزوده با همزن پنج دقیقه میزنیم و روی کیک میریزیم تا ۲ساعت در یخچال بماند وبعد که خودش را گرفت به دلخواه و در صورت علاقه با دارچین الک شده و گردو تزئینمیکنیم و سرو میکنیم
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه